Hobros forfærdelige start: Vi er ikke i panik

Superligaens darlings har fået en dårlig start på den nye sæson med to nederlag, men de ryster ikke på hånden

Mads Justesen symboliserer fint Hobros dårlige sæsonstart mod AaB fredag aften. (Foto: Mathias Svold)
Mads Justesen symboliserer fint Hobros dårlige sæsonstart mod AaB fredag aften. (Foto: Mathias Svold)

Det var en mavepuster af de helt store for Hobro, da AaB's Kasper Risgård tre minutter dybt inde i dommerens overtid sikrede 1-0 i det nordjyske lokalopgør.

Ganske vist havde AaB domineret og brændt gigantchancer på striber i løbet af kampen, men med de 90 minutter passeret, så havde Hobro satset på, at heldet var nok til et point.

På få sekunder ændrede det sig, og med 0-3-nederlag i sæsonpremieren til OB har Hobro fået en horribel start. Givetvis den alle forventede, de ville få i sidste sæson, hvor de til gengæld gang på gang overraskede og besejrede blandt andre Brøndby og FCK med en fornem syvendeplads som slutfacit.

  Martin Mikkelsen og Hobro blev sendt i knæ af Kasper Risgård, der scorede kampens enlige mål i overtiden. (Foto: Mathias Svold) Superligaen Drama i lokalopgør: AaB sænkede Hobro i overtiden

FC Vestsjælland viste i sidste sæson, at anden sæson i den bedste række er farlig, da de rykkede ud efter at have overlevet debutsæsonen. Men i Hobro trykker man ikke på panikknappen, selv om man har mistet topscorer Mads Hvilsom og hans 16 mål i sidste sæson.

- Det er ikke sådan, at jeg skal på telefonen i panik over, at vi skal have hentet mange flere ind. Vi er på udkig efter en kantspiller efter Hvilsom-salget, men derudover er vi fint tilfredse med truppens bredde. Og jeg tror også, at det er vigtigt, at vi kigger på, at der kun er spillet to kampe af sæsonen, og vi lige så godt kunne have fået et point mod AaB, sagde Hobros sportschef Jens Hammer Sørensen.

TV: Se AaBs mange gigantiske afbrændere mod Hobro

  Jesper Rask og Hobro holdt længe Nicklas Helenius og AaB fra scoring. (Foto: Mathias Svold) AaB Miserabel kavalkade: Voldsomt uskarpe AaB


Hobros største aktuelle problem er, at de har profiler som Quincy Antipas, Mikkel Beckmann og Tidiane Sane ude med skader, mens den nyindkøbte angriber fra Costa Rica Mayron George venter på arbejdstilladelse.

- Tre af dem havde nok været i startopstillingen mod AaB, og det er klart, at når vi har de fire tilbage, så ser det bedre ud med bredden i truppen. Vi har stadig også mulighed for at agere på transfermarkedet, men det er slet ikke sådan, at jeg står her efter de to første kampe og tænker nej nej nej hvad gør vi nu, sagde Hobro-træner Jonas Dal.

- Det er naturligt, at vi har debatteret, at sæson 2 godt kan blive sværere end den første. På den anden side har vi også fokus på, at vi bør have mange fordele nu, fordi vi ved, hvad vi går ind til i hver eneste kamp og hvilket tryk vi kommer under. Så umiddelbart er vi af den opfattelse, at der bør være flere fordele end ulemper i den anden sæson, forklarede Jonas Dal.

TV: Så vildt er det, når man scorer i overtiden som Kasper Risgård gjorde mod Hobro

 
 

AaBs matchvinder Kasper Risgård var lettet efter den sene forløsning.

- Det er altid lidt sjovere at score sådan et mål så sent i kampen og så lige nede ved vores tilrejsende fans. Men vi må også bare erkende, at vi ikke var skarpe nok i løbet af kampen, og vi begyndte at blive lidt bekymrede. Der er bare kæmpe forskel på at stå med fire point efter to kampe end to point med to uafgjorte kampe, sagde Risgård.

3 kommentarer
Vis kommentarer