Hobros målscorer: Helt uden at være i form

Hobro-træneren Jonas Dal er yderst tilfreds med sin nye målscorer fra kampen mod Viborg

I Hobro har de fået en ny mand, der kan lave mål, og han hedder Mayron George. Costa Ricaneren scorede lørdag eftermiddag mod Viborg i Superliagen. (Foto: Anders Brohus)
I Hobro har de fået en ny mand, der kan lave mål, og han hedder Mayron George. Costa Ricaneren scorede lørdag eftermiddag mod Viborg i Superliagen. (Foto: Anders Brohus)

HOBRO (Ekstra Bladet)

- Han er en spændende spiller, som vi nok skal få meget ud af, når han først kommer i topform. Og selv om han skulle score på chancen, da han fik den, så stod han det rigtige sted, hvilket også er en kvalitet. Så dejligt at se, han kunne tilbyde sig som målscorer.

Dette blev fastslået af Hobro-træner Jonas Dal efter 1-1-kampen mod Viborg, hvor han havde set sin nyerhvervelse fra Costa Rica, Mayron George, sikre det ene point.

Se også: Fik røven på komedie: Brøndby-piger i nyt numse-show

Den helterolle tiltvang den 1-årige angriber sig, selv om ifølge eget udsagn mangler 30 procent i at være i sin bedste form.

- Derfor er jeg også taknemlig for, at jeg i dag fik chancen for at spille en hel halvleg. Der er ingen tvivl om, at det hjælper mig yderligere på vej mod topformen. Og det er naturligvis dejligt for selvtilliden også at komme på scoringslisten, sagde Mayron George efter sin succesrige debut på sin nye hjemmebane.

Se også: Nyt blod viste målvejen

Han fik chancen fra 2. halvlegs start i stedet for Gökcan Kaya, og efter 35 mninutter uden at have gjort større væsen af sig, slog han resolut til, da muligheden bød sig i form af en fornem hovedstøds¬-frispilning fra Mads Justesen.

-Jeg så på Mads og kunne fornemme, at der var mulighed for at afleveringen ville falde i det frie rum. Heldigvis løb jeg rigtigt. Det var flot lavet af Mads, fastslog costaricaneren.

- Jeg arbejder målrettet hver dag for at præstere noget, når jeg får chancen. Dette var et skridt på vejen, men der kommer mere endnu, lovede Mayron George, der senest har været i den græske klub Ofi Kreta.

4 kommentarer
Vis kommentarer