Homoråb mod Fischer i Brøndby

FCK-spilleren blev modtaget med smædesange, da han varmede op til søndagens derby

Selvom Fodboldens Disciplinærinstans har stanget bøder ud til både OB og Brøndby for homofobiske smædesange, så skal der åbenbart mere til, før tiøren falder for de mest tungnemme på tribunerne.

Således kan TV2 fortælle, at en gruppe Brøndby-tilhængere valgte at synge homofobiske sange mod Viktor Fischer, da FCK'erne løb på banen til opvarmning.

-- Fischer, han er gay, alléz alléz, Fischer, han er gay, Fischer, han er gay, Fischer, han er gay, alléz alléz, lød det ifølge TV2, selvom begge klubber før kampen har meddelt, at man står sammen i kampen mod homofobi på tribunerne.

Det er en episode, der ærgrer Brøndbys bestyrelsesformand, Jan Bech Andersen:

- Det er enormt trist, siger Brøndbys bestyrelsesformand til 3+ og fortsætter:

- Jeg er utrolig skuffet. Det er enormt uacceptabelt. Det er vigtigt, at vi kommer det til livs. Alle mennesker er lige, og vi tager dyb afstand fra det, siger Jan Bech Andersen.

Inden opgører meddelte kampens dommer, Jørgen Daugbjerg Burchardt, at han vil afbryde kampen i tilfælde af ulovlige tilråb. Kampen blev dog skudt i gang til tiden trods det kedelige forspil.

Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix Superligaen FCK'er sikrer sjælden sejr

André Rømer blev matchvinder for Randers. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix Superligaen Mavepuster: Hobro dummede sig igen

Alhaji Kamara har markeret sig som en særdeles farlig angriber i Superligaen. Lørdag slog Vendsyssel-spilleren til med sit tredje mål i de seneste tre kampe. Foto: Claus Bjørn Larsen/Ritzau Scanpix Vendsyssel FF Superligaens nye mål-maskine slog til igen