Hooligans begår hærværk på FCK-anlæg

Halvandet døgn efter Brøndbys nederlag i Parken trængte hætteklædte hooligans ind på FCK's træningsanlæg og malede grafitti

Skuffelsen over det sene 1-2 nederlag til FC København i Parken søndag formiddag, havde åbenbart stadig ikke fortaget sig hos en række ’Brøndby-fans’, da mørket var faldet på mindst halvandet døgn senere.

I alt fald drog en lille flok hætteklædte hooligans mandag aften eller natten til tirsdag ud til Jens Jessens Vej på Frederiksberg, hvor deres hadeklub har deres træningsanlæg.

Her fandt de spraydåserne frem og malede blandt andet ordet ’BIF’ under FCK-logoet på væggen til bygningen, der i daglig tale kaldes ’Nummer 10’ og huser førsteholdstruppens faciliteter.

Siden blev videoen af ’heltegerningen’, som du kan se øverst i denne artikel, lagt ud på en tjekkisk hooligan-organisations Instagram-konto.

Kilder i FC København bekræfter hændelsen og tidspunktet over for Ekstra Bladet. Til gengæld har det ikke været muligt at indhente kommentarer om hærværket fra klubben.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har hærværksmændene ikke noget med de aktive, stemningsskabende Brøndby-fangrupper at gøre, og i fanmiljøet på Vestegnen bliver der - så vidt Ekstra Bladet erfarer - taget afstand til aktionen.

Brøndby Stor tv-brøler ved derby: 'Beklager'

Zlatan-statuen er på ny blevet udsat for hærværk. Foto: Johan Nilsson/TT/Ritzau Scanpix Skandinavien Zlatan-statue er igen blevet vandaliseret

Ante Erceg (yderst til venstre) kan være på vej væk fra Brøndby. Foto: Jens Dresling Superligaen Medie: Lurer på Brøndby-flop