Horsens og Esbjerg jagter forstærkninger

Oprykkerne AC Horsens skal have en målmand og en forsvarsspiller ind, inden transfervinduet onsdag smækker i

Følg Fodbold
Følg Superligaen

AC Horsens har fået en flot start på livet i Alka Superligaen siden oprykningen. Ti point er det blevet til i syv kampe, men det får ikke træner Bo Henriksen til at holde sig i ro på transfermarkedet.

Inden transfervinduet onsdag ved midnat smækker i, håber Henriksen, at to nye spillere er tilføjet østjydernes trup.

- Vi skal have en målmand ind, og vi skal også have en stopper ind. Det er en forhåbning, at vi får det, og jeg tror også på det, men det er ikke sikkert, det kommer til at ske, siger Henriksen.

- Målmanden, ved jeg, er tæt på, men i forhold til stopperen skal vi nok vente til 31. august klokken 23.50, før vi har en eller anden form for afklaring.

Bo Henriksen mener, det er vitalt for Horsens, at truppen bliver bredere forud for resten af efteråret.

- Det er rigtig vigtigt for os at få nogle ind, for lige nu har vi kun 17 markspillere på kontrakt, og så har vi en enkelt målmand. Så vi er en lille smule pressede antalsmæssigt, siger træneren.

Horsens har i den forgangne uge testet den sydkoreanske forsvarspiller Dong-Su Kim fra Hamburger SV’s andethold, og han er stadig i spil i klubben.

- Han er stadig inde i billedet. Det handler om at afveje vores muligheder. Hvis vi har fire, fem eller otte, vi gerne vil have, så må vi gå efter vores prioriterede liste og så se, hvor vi havner, siger Henriksen.

Søndag vandt Horsens 1-0 ude over OB, klubbens anden sejr siden oprykningen til Superligaen. Den sejr bragte pointtotalen op på ti.

- Vi er kommet super fra start. Jeg synes egentlig, at vi har spillet til at få point i alle kampe, og vi har måske endda fortjent flere point, end vi har nu, siger angriberen André Bjerregaard.

- Vi har vist, at vi fuldt ud har kvaliteterne til at være med i Superligaen.

Knastør kasse i regnen - Se Horsens' sejrsmål her

Også Esbjerg leder efter forstærkninger

Det danske transfervindue smækker i ved midnat onsdag 31. august.

Indtil da står den på hårdt arbejde i Esbjerg, hvor man er i gang med at fuldende truppen, og hvor man stadig mangler at finde en angriber.

- Vi har meldt ud, vi gerne vil have noget ind. Der er nogle muligheder i øjeblikket, som vi arbejder på, siger Niels Eriks Søndergård, der har titel af ungdomschef i klubben.

Søndergård er medlem af klubbens sportslige udvalg, der fungerer de sidste dage, før transfervinduet lukker.

- Vi har nogle prioriteringer, men det kan godt trække ud til onsdag aften, inden det begynder at falde endeligt på plads. Nu er vi jo inde i den afgørende fase, tilføjer han.

Han fortæller, at klubben er på jagt efter en angriber med kvalitet.

- Han må gerne være fysisk stærk. Det er klart, at en spiller oppe i boksen, der kan høvle nedfaldsbolde i kassen, det er der mange hold, der går og drømmer om.

- Vi skal se, om vi kan finde sådan en. Det bliver enten noget leje eller transferfrit, det er de budgetter, vi har at operere med, siger Niels Erik Søndergård.

Esbjerg fortsatte søndag pointhøsten, da det blev til 1-1 på udebane mod Sønderjyske i Alka Superligaen.

- Generelt begynder der at tegne sig nogle fine billeder af os. Vi har stadig spillere ude med skader. De er snart klar til at supplere, når de bliver klar.

Niels Erik Søndergård har ikke planer om at sælge spillere fra Esbjergs startopstilling.

- Som udgangspunkt skal vi ikke af med nogle. I hvert fald ikke dem, som er omkring startopstillingen. Der kan altid komme nogle ting.

- Der kan komme henvendelser i de sidste dage, men vores udgangspunkt er at holde sammen på truppen. Vi er ved at få bygget noget op, og der tegner sig et godt billede af holdet.

- En spiller som Jeppe Andersen har været efterspurgt, men han indgår også i planerne efter 1. september, siger Niels Erik Søndergård.

Esbjerg er nummer 12 i ligaen med fem point efter syv kampe.

Se målene fra Esbjergs lokalopgør mod SønderjyskE:

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind