Hurtig på Instagram: Har han afsløret sig selv?

Nicolaj Thomsen, der har været klubløs siden årsskiftet, har på sin Instagram-profil skrevet, at han spiller for SønderjyskE

Nicolaj Thomsen i FCK-trøjen. Foto: Jens Dresling
Nicolaj Thomsen i FCK-trøjen. Foto: Jens Dresling
Følg Fodbold
Følg Superligaen

AaB, Nantes, FC København, Vålerenga og nu... SønderjyskE?

Han har allerede været i en række klubber, men siden 2021 blev til 2022 har 28-årige Nicolaj Thomsen stået uden klub, og besøger man hans Instagram-profil, så ligner SønderjyskE hans nye destination.

I Thomsens såkaldte 'bio' præsenterer han i hvert fald sig selv som spiller i klubben, og det ser dermed ud til, han rykker tæt på den dansk-tyske grænse for at fortsætte karrieren.

Nicolaj Thomsens Instagram-profil. Foto: Screenshot
Nicolaj Thomsens Instagram-profil. Foto: Screenshot

Det er lidt opsigtvækkende, da SønderjyskE ikke har meldt noget som helst ud.

Ekstra Bladet forsøger at få en kommentar fra Nicolaj Thomsen, hans bagland og SønderjyskE, men ingen af aktørerne er vendt tilbage indtil videre.

Ifølge bold.dk's oplysninger har han dog allerede bestået lægetjekket, og han forventes at skrive under med klubben mandag.

Nicolaj Thomsen forlod i sommer FC København for at jagte spilletid i Norge, hvor Vålerenga stod klar med en kontrakt på seks måneder. Opholdet blev dog ikke som håbet, og han vendte derfor tilbage til Danmark.

Karrieren har også budt på et fransk eventyr i Nantes, efter han blev en Superliga-profil for AaB, hvor han spillede i fem sæsoner. Efter opholdet i Frankrig hentede FCK ham hjem.

I alt har han 187 kampe i den bedste danske række under bæltet, og han har scoret 14 mål.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Lyt til 'Agenterne'

Klokken 23.38 blev Manchester United-FC København i 2020 fløjtet af, og klokken 3 havde Rasmus Falks agent, Mads Bach Lund, det første møde med en af Falks mange bejlere den sommer.

I ottende afsnit af 'Agenterne' bringer Mads Bach Lund os tæt på det forløb, der i december 2020 gjorde Falk til Superligaens - måske - bedst betalte spiller.

 

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind