Annonce:
Annonce:

Hvor ligger din klub? Her er øllene billigst og dyrest i Superligaen

Der er mere end 32 kroner forskel på literprisen, når du køber øl i Superligaen

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Der er faldende tilskuertal i Superligaen, men det kan også være en dyr fornøjelse at komme på stadion, hvis man både skal forsynes med øl og pølser.

Ekstra Bladet kan i samarbejde med www.cupofnation.dk præsentere, hvor det er billigst og dyrest at få fyldt depoterne op.

Se hele oversigten over billige øl og pølser i skemaet i bunden af artiklen

En liter øl er overraskende nok dyrest i bundklubberne OB og Esbjerg, hvor man ellers skulle tro, at der var ekstra behov for at kunne drukne sorgerne med en øl.

Begge steder koster 0,4 liter øl 45 kroner, hvilket giver en literpris på 112,50 kroner. I SønderjyskE er der 32,50 kroner at spare pr. liter, mens Lyngby også er billige - her gælder de billige priser dog kun, hvis man fylder det store plastickrus.

Annonce:

Esbjergs konferencechef Lars Fyhn mener, at der er masser af muligheder for at købe billig øl. Han peger på, at sæsonkort og mængderabat giver tilskuerne massere af mulighed for at købe øl til gode priser.

- Med sæsonkort kan du få en fadøl for 35 kr., og hvis du køber fem er prisen pr. stik. 35 kr, siger Lars Fyhn til Ekstra Bladet.

Øllen der løber ud af Esbjergs kolde haner er Carlsberg, som der også bliver serveret til andre superligakampe. Prisen på øllen har været, som den er i mange år, og Lars Fyhn siger, at det kan være, de skal kigge på prisen fremover.

- Det er selvfølgelig noget, vi skal kigge på, hvis vi ligger i den helt dyre ende, siger Lars Fyhn.

Til gengæld tror han ikke, at Esbjergs dårlige sæson er med til at sælge flere øl. Der er ikke tale om et behov for at dulme de dårlige klubresultater.

Annonce:

- Jeg tror ikke, det hænger sammen. Selv om vi ligger lidt dårligt i superligaen, så kommer folk her for at se fodbold og heppe på vores hold.

Billige dråber
Hos SønderjyskE glæder direktør Klavs Rasmussen sig over, at de er billigst på øllen.

- Vi vil gerne have mange folk på stadion, så vi er meget fokuseret på at holde priserne fornuftige, siger Rasmussen til Ekstra Bladet.

Og den billige øl skyldes ikke, at de kører over grænsen og henter det. Mens de i ishockey-afdelingen af klubben har Unibrews Royal, så kører fodboldafdelingen med den lokale Fuglsang-øl.

- Der skal være noget ved siden af fodbolden, og der er en del af det, at vi holder priserne på et fornuftigt leje på fastfood, øl og vand, så familier ikke bliver flået, siger Rasmussen.

Fortynder I øllen med vand, eller hvad gør I for at holde øllen så billig?

Annonce:

- Hehe, nej det gør vi ikke. Det er godt velskænket Fuglsang-øl, så kvaliteten er i top. Det er meget folkeligt hos os, og det er bevidst, at vi har holdt priserne i ro i mange år. Jeg tror, at vi skal seks-syv år tilbage for at finde seneste prisregulering, siger Rasmussen.

http://dev010.eb-dev.lp.jppol.dk:82/migrator/ws/publication/ekstrabladet.dk/resource/binary/494150 

SønderjyskE-direktøren vidste ikke, at de var billigst med hensyn til øl, men han havde en god mavefornemmelse af, at de lå i den gode halvdel.

- Men nu giver du mig stof til overvejelse. Vi skal selvfølgelig følge udviklingen, men der vil ikke ske noget med priserne i denne sæson, lover Klavs Rasmussen, der har kunnet se SønderjyskE ramme et snit på 5.000 tilskuere pr. kamp.

- Vi er glade for, at vi har fået vendt det til en positiv tilskuerudvikling. Vi har nedsat forskellige udvalg, hvor vi har fansene inde omkring, og så har vi en fornuftig prisstruktur, og det er der flere, der oplever og derfor kommer igen, og så er vi selvfølgelig lykkedes godt med fodbolden, hvor resultaterne har været selvforstærkende, siger Rasmussen.

Annonce:

Er man mest til franske hotdogs, så skal man ikke tage til Parken, hvor prisen er helt oppe på 32 kroner, mens der andre steder kan slippe med kun 25 kroner og i 1. division helt ned til 20 kroner. Værd at bemærke er det, at der slet ikke kan fås franske hotdogs i Lyngby, hvor grillpølsen hersker.

De billigste øl i 1. division skaffes i Helsingør og Nykøbing FC, hvor øllen koster 75 kroner pr. liter, mens det er dyrest i Vejle, hvor prisen er 100 kroner pr. liter.

lpriser.jpg

lpriser snit.jpg

Note: Nogle af klubberne har derudover andre rabatordninger

Her driller Brøndby-fans AGF med en 7-0-tifo:

Så du Bendtner? Storgrinende med kold øl i Parken

Zlatans nye hån: Danskerne skal drikke øl og se på os

Landsholdslæge chokerer: Øl sundt for fodboldspillere

Mere fra fodbolduniverset:

Spot dig selv: Var du til guldfest i Parken?

Unikke billeder: Kom med helt ind i det inderste af Brøndby Stadion

'Vi elsker dansk øl': Leicester-fans har indtaget København

Signe Vadgaard: Mød den nye kvinde på Superliga-sidelinjen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fra i dag skal hun kaldes for Sylteminister
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: