Hylder nordens bedste: - De var gået lige ind på holdet i FCK

Tidligere Viborg-scout hylder stopperduo i Brann som nordens bedste par, men han kalder Bubacarr Sanneh for den bedste midtstopper i Skandinavien

Vito Wormgoor og Bismar Acosta kunne gå direkte ind på holdet i FCK, lyder det fra norsk scout med fortid i Danmark. Foto: All Over
Vito Wormgoor og Bismar Acosta kunne gå direkte ind på holdet i FCK, lyder det fra norsk scout med fortid i Danmark. Foto: All Over

Tronen i norsk fodbold plejer at tilhøre Rosenborg BK, men Nicklas Bendtner og holdkammeraterne ser ud til at få alvorlig konkurrence af Brann i denne sæson. Brann vandt søndag 2-1 på Lerkendal over Rosenborg og topper nu Eliteserien med seks point ned til de forsvarende mestre.

Brann har især imponeret ved blot at indkassere fem mål i 12 kampe, og meget af æren skal tilskrives stopperduoen Vito Wormgoor og Bismar Acosta. Det mener i hvert fald den norske scout Stig Torbjørnsen, der tidligere har været ansat i Viborg FF.

- Der er lidt John Terry-faktor over dem. De ofrer næse, skuldre og arme for at blokere skud. Jeg synes, det er det bedste stopperpar i Skandinavien. Wormgoor og Acosta var gået direkte ind på holdet i FC København. Brøndby, som missede mesterskabet i sidste runde, spiller med Benedikt Röcker og Paulus Arajuuri. De er ikke i nærheden, siger Stig Torbjørnsen til Eurosport.no.

Den bedste midtstopper i Skandinavien hedder dog hverken Vito Wormgoor eller Bismar Acosta. Toppen af kransekagen finder man i FC Midtjylland, mener den tidligere Viborg-scout.

- (Bubacarr, red. ) Sanneh fra FC Midtjylland er den bedste, men jeg synes, at Wormgoor og Acosta er lige bag ham. Det er med andre ord en gambianer, en costaricaner og en hollænder, der er de tre bedste stoppere i Skandinavien, siger Torbjørnsen.

Vito Woemgoor er 29, mens Bismar Acosta er 31. Bubacarr Sanneh er 23.

Spansk fodbold Ny forside: Endnu en gigant melder sig i Eriksen-kapløb

FC København FC København med drømmevej til gruppespillet

FC Midtjylland Komisk brøler: FCM præsenterer forkert spiller

33 kommentarer
Vis kommentarer