Ingen bortforklaring: Erkender afgørende derby-brøler

- Robert Skovs straffesparksmål skulle være underkendt, fordi han ramte bolden to gange – Brøndby skulle have haft indirekte frispark, erkender Mads Kristoffer Kristoffersen

Se Roberts Skovs ulovlige straffesparksscoring her. Video: Discovery Networks Danmark

PARKEN (Ekstra Bladet): For Mads Kristoffer Kristoffersen var det en ren tilståelsessag.

Der var ingen grund til lange sø- eller bortforklaringer.

- Det var dårligt dommerarbejde, erkendte Mads Kristoffer Kristoffersen om det straffespark, som Robert Skov scorede på.

Mads Kristoffer Kristoffersen lagde sig fladt ned og fastslog, han burde have dømt et indirekte frispark til Brøndby i situationen, hvor Robert Skov scorede på straffesparket.

- Robert Skov rammer bolden to gange. Og når det er tilfældet, skal der dømmes indirekte frispark til Brøndby i den situation. Men jeg kunne ikke se det fra den position, jeg havde på banen.

- Jeg kan først set det fra en vinkel på et kamera bag målet. Det havde heller ikke hjulpet med to ekstra dommere i sådan en situation.

- Det eneste der kunne hjælpe os, havde været VAR, forklarer Mads Kristoffer Kristoffersen.

Brøndby-spillerne overfaldt nærmest Mads Kristoffer Kristoffersen lige efter straffesparket, hvor de med forklarede ham, at Robert Skov havde sparket to gange til bolden.

Men dommeren afviste Brøndby-spillerne, fordi han ikke havde set det fra den position, han havde på banen.

Mens Mads Kristoffer Kristoffersen erkendte fejlen ved straffesparket, mente han, at det var rigtigt ikke at udvise Denis Vavro, da han var i en duel mod Simon Hedlund før pausen.

- De løber skulder ved skulder og kæmper om bolden. Begge spillere kan nå bolden, siger han.

Se også: FCK-stjerne floppede midt i guld-fest: Se karaktererne her

 

257 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere