Annonce:
Annonce:

Irriteret Riddersholm: Handler ikke om Ståle og mig

FCM-træner Glenn Riddersholm var efter 0-0 mod Hobro tydeligvis mere frustreret over fokus på forholdet til Ståle Solbakken

Glen Riddersholm er irriteret over, at der bliver fokuseret på ham og Ståle Solbakken (Foto: Mathias Svold)
Glen Riddersholm er irriteret over, at der bliver fokuseret på ham og Ståle Solbakken (Foto: Mathias Svold)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Opdateret tirsdag 12.52

Første gang det blussede op på åben skærm, var efter FCKs sejr over FCM i Parken i sidste spillerunde i efteråret.

Der var det tydeligt for alle, at trænerne i de to lejre Ståle Solbakken og Glenn Riddersholm absolut ikke har et varmt forhold.

Siden har ordkrigen kørt på fuldt blus mellem de to lejre og de to klubber, og søndag fortalte Glenn Riddersholm så i et portræt i Onside på 3+, at han har brugt det hele som ekstra motivation.

Ekstra Bladet er blevet gjort opmærksom på fejl i citatet fra Glenn Riddersholm til Onside. Her er det korrekte citat fra tv-indslaget.

Annonce:

”Når jeg oplever en kollega, der forsøger at angribe mig, men også samtidig har en ekstrem arrogant udtryksform overfor det, jeg siger, og ikke viser respekt for min holdning. Så kan jeg vælge to ting. At gå i krig med det foran et studie. Eller at acceptere, at det må være op til folk at være smagsdommer, hvilken udtryksform, de bedst bryder sig om.


Uhyggeligt: 24-årig topspiller faldet om på fodboldbanen

FCM stoppet af Hobro - men langt foran FCK

Annonce:


Det blev så drejet i adskillige medier i løbet af mandagen op til Hobro-kampen som, at Riddersholm mente, at Ståle Solbakken var et arrogant menneske.

Efter 0-0 opgøret i Hobro gjorde FCM-træneren så det klart, at han er ved at være træt af fokus på forholdet mellem ham og Solbakken.

- Når man sidder på bagkanten af det der tv-interview, så er det egentlig lidt utroligt, at citaterne der så kommer ud derfra, bliver vinklet som om, at jeg kalder Ståle arrogant. Det jeg sagde, var, at Ståle reagerede arrogant i den pågældende situation. Jeg kan som udgangspunkt ikke kalde ham arrogant, for jeg kender ham ikke som menneske, sagde Glenn Riddersholm.

- Det ærgrer mig, fordi jeg synes, at jeg forsøgte at give et ærligt indblik i hvordan jeg ser på tingene, og der er det så, at jeg siger, at fokuser nu på indholdet og parker den der Ståle-Glenn fejde, lød det fra FCM-træneren.

'Hold kæft en røvsyg Superliga'

Glenn Riddersholm bed heller ikke på præmissen om, at det ville fuldende sæsonen at vinde mesterskabet om tre runder på hjemmebane mod FCK og Ståle Solbakken.

- Det er kampene, der skal afgøre det og ikke al den retorik omkring det hele. Vi vil gerne fejre det, når det er muligt og ikke mod en bestemt modstander eller om det er ekstra lækkert mod FCK. Det er bare spekulationer rundt omkring det hele, lød det fra Riddersholm.

En bekymring i FCM-lejren er dog omfanget af den skade som Kristian Bach Bak pådrog sig allerede efter et kvarter på en lidt satset tackling fra Hobros Mikkel Beckmann.

TV: Svinsk tackling sender FCM-anfører ud

Ekstra Bladet fangede FCM-anføreren på vej ud af stadion, og han var tydeligvis frustreret over skaden, som tvang ham til udskiftning efter bare 19 minutter.

Annonce:

- Det er under min storetå min trædepude. Jeg kan slet ikke træde på den. Jeg håber fandme ikke, det er noget, der tager længere tid det her. Der er noget ledkapsel, de kan ikke sige, hvad det er. De siger, at der ikke er noget brækket. Det troede jeg, for jeg kan slet ikke træde på den. Jeg skal scannes tirsdag, så må vi se, men det vil være sindssygt, hvis jeg skal sidde og se de her sidste syv kampe udefra, sagde Kristian Bach Bak.

Omkring Beckmanns tackling var han også tydeligvis irriteret.

- Det var halvdumt lavet af ham, når han vælger at sakse mig med begge ben. Men han har været inde og sige undskyld. Han var utrolig ked af det. Sådan er det, sagde FCM-anføreren.

Bedøm selv - burde den svinske tackling på Kristian Bak have givet rødt?:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor heldig har man dog lov til at være på boligmarkedet?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: