Jakob Michelsen: Jeg kommer tilbage til Superligaen

Jakob Michelsen tog afsked med SønderjyskE fredag aften, men succestræneren tror ikke på, at han har været i Superligaen for sidste gang

Jakob Michelsen tog i går afsked med Superligaen, som han dog agter at vende tilbage til en gang i fremtiden. Foto: Ernst van Norde
Jakob Michelsen tog i går afsked med Superligaen, som han dog agter at vende tilbage til en gang i fremtiden. Foto: Ernst van Norde

Jakob Michelsen blev hyldet på flot vis, da succestræneren fra SønderjyskE fredag stod overfor sin sidste opgave. Allerede inden kampen var der store klapsalver i retning mod cheftæneren, mens de to langsider efter 15 minutters spil på skift råbte "Jakob" og "Michelsen". Det hele blev rundet af med et minuts stående klapsalver i det 18. minut.

Hyldesten gjorde tydeligt indtryk på Jakob Michelsen, der ikke tager til svenske Hammarby uden følelser. Den nu tidligere SønderjyskE-træner tror dog på, at han en dag vender tilbage til den bedste danske række:

- Nu skal jeg til Sverige, og jeg er sikker på, der kommer en god træner til Sønderjyske. Det er et på gensyn. Det er ikke et farvel til Superligaen, men et på gensyn, siger Jakob Michelsen til Ritzau.

Kampen mod FC Nordsjælland fredag blev en noget sløv affære, hvor de to hold aldrig for alvor kom i gang. Derfor var remis ifølge Jakob Michelsen fair:

- Vi spillede en god første halvleg på vores præmisser. Vi burde have været foran ved pausen. I anden halvleg foregik det på FC Nordsjællands præmisser, så 0-0 var godt nok. Det kan vi bruge til mere end FC Nordsjælland, udtaler Michelsen.

Jacob Michelsen efterlader SønderjyskE i den eftertragtede top seks, selvom holdet fire gange i træk har spillet uafgjort. SønderjyskE har i efteråret samlet 30 points - Tre flere end AC Horsens på syvendepladsen.

Jakob Michelsen tog afsked med SønderjyskE fredag aften, da FCN spillede 0-0 i Haderslev. Foto: Ernst van Norde FC Nordsjælland Michelsens afsked blev en fuser

Championship Sagde op i Brøndby og skifter til England: Det er mit drømmejob

SønderjyskE FCK-legende snakker kontrakt med SønderjyskE

0 kommentarer
Vis kommentarer