Annonce:
Annonce:

- Jeg spillede en lortekamp

Fortællingen om Nicolai Vallys og hans første kamp på Brøndby Stadion kunne næsten ikke have været skrevet smukkere, men han var ikke selv tilfreds

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Med et prissklit på over 20 millioner kroner og en fortid på et rivaliserende stadion på Østerbro har Nicolai Vallys' start i Brøndby-trøjen været en af de mest omdiskuterede ting i Superligaen denne sommer.

Derfor var hans mål og oplæg i hjemmebanedebuten ikke helt skidt, da Randers var på besøg. Eller hvad?

- Det er surt, og det var helt forfærdeligt at sidde ude på bænken og følge med til sidst, fortalte den nye nummer syv efter opgøret, der altså endte 2-2 på en sen scoring af Randers FC's Björn Kopplin.

Selvom det ikke er alle, der vil synge for ham endnu, sendte tusindvis af fans alligevel opbakning ned mod ham under opvarmningen. 'Nicolai Vallys', lød det fra tribunerne, og lydniveauet blev ikke lavere, da han nettede til 2-1.

Annonce:

- Jeg mærkede en kæmpe kærlighed. Jeg ved ikke, om jeg havde regnet med det, og det var selvfølgelig rigtig dejligt. Jeg anede ikke, hvordan jeg skulle juble.

- Jeg var så glad, og så tror jeg bare, det var en blanding af glæde og forløsning, fordi jeg havde spillet en lortekamp. Jeg lavede en del fejl. Jeg manglede skarphed, og mine afslutninger sad der ikke helt, fortalte offensivspilleren, der nægtede at tale om hele fandiskussionen.

Artiklen fortsætter under billedet..

- Jeg har glædet mig til at vise mig frem herude, men det andet gider jeg ikke at snakke om. Jeg har fokus på at spille fodbold, men det er altid specielt at skifte klub.

- Vi er videre
Hans cheftræner Niels Frederiksen var heller ikke meget for at tale om hele virakken omkring ham.

- Han er sgu stille og rolig, og han tager det pænt det hele. Jeg er rigtig glad for, at der blev sunget for ham. Det er velfortjent, og mon ikke vi nu kan parkere den her sag og kigge fremad allesammen. Vi er videre, sagde Brøndby-træneren.

Annonce:

Vallys startede på banen sammen med et andet nyindkøb i Ohi Omoijuanfo, der efter 20 minutter udgik med en skade.

Nordmanden, der åbnede målballet, havde pådraget sig et slag under opvarmningen, og selvom man havde prøvet at lindre smerten med massage og noget lindrende creme, kunne han ikke fortsætte, fortalte Niels Frederiksen.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Læs også:

Brøndbys berygtede hooligans lavede ballade til FCK-kamp

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: