Kæmpe bommert før brag: Brøndby-fan overførte 10.000 kroner til Don Ø

En gruppe Brøndby-fans har chikaneret Don Ø over sms i forbindelse med den tidligere FCK-boss' fængsling. Midt i chikanen kom en fan til at dumme sig og overføre 10.000 kroner til Don Ø.

Se Ekstra Bladet opdatering fra dagen, hvor Flemming Østergaard og Jørgen Glistrup fik deres dom - og hør erhvervsjournalist Morten Johnsen udtale sig om sagen

I dagene op til pokalfinalen mellem Brøndby og FCK Kristi himmelfartsdag kørte Brøndby-fans i massevis smædekampagne mod den tidligere FCK-boss Don Ø, fordi han for nylig røg i fængsel for kursmanipulation i Parken Sport og Entertainment.

Fansene skrev blandt andet 'fryd' til Don Ø's private mobilnummer. 

Men for én bestemt fan gav latterliggørelsen bagslag. Ifølge NordicBetblog.dk stod en fan efter pokalfinalen og jokede med, at han ville sende 10.000 kroner via MobilePay til den kriseramte og fængselsdømte Don Ø.

Fanen skrev ifølge NordicBetblogs kilde 10.000 kroner ind på sin MobilePay, der havde Don Ø som modtager. Men mens han stod og jokede med, at han ville sende pengene, lykkedes det ham rent faktisk at fumle så meget med mobilen, at han sendte de mange penge til Don Ø Ups!

NordicBetblog har talt med Don Ø, og han bekræfter modtagelsen af pengene.

Fik 21 sms'er
- Først fik jeg en del sms’er, hvor der stod 'fryd'. Jeg vidste ikke hvorfor, indtil jeg fik at vide, at der inde i Nyhavn (hvor Brøndbys fans var samlet før kampen, red.) stod et skilt med mit nummer på, hvor der stod, man skulle skrive 'fryd', siger Flemming Østergaard.

'Fryd', fordi Don Ø jo som tidligere nævnt blev idømt fængsel for kursmanipulation.

- Jeg fik 21 sms’er med 'fryd'. Og et par stykker, der afleverede en sviner. Det er til at leve med, siger Don Ø til NordicBetblog.dk.

Og der er noget, der tyder på, at den kække fan, som overførte de 10.000, har fortrudt sin usmarte handling.

- Så fik jeg så en nervøs mail fra en person om, at han havde overført 10.000 til min konto. Jeg troede først, det var en hacker, så jeg talte med Nordea. Men den var god nok.

Don Ø. ringede efterfølgende vedkommende op og spurgte ham, hvad han havde gang i. Det endte med, at den tidligere FCK-boss overførte pengene retur til Brøndby-fanen.

Arek Onyszko bankede sin kone, sympatiserede med rockergrupperinger og kronede kontroverserne med sin homohadske selvbiografi 'Fucking Polak'. (Foto: Ole Frederiksen) Sport og Spil Vold, snyd - og en seriøst dum tisse-pause: Her er Superligaens største skandaler

Se også: Superliga-programmet er landet: FCK og Brøndby i tidlig duel

Den danske angriber, som på billedet er i Kasakhstan med landsholdet, har kun spillet på seniorniveau i et år og vil da også blive i Ajax i næste sæson. Foto: Lars Poulsen Landsholdsfodbold - 7. jun. 2017 - kl. 17:38 Dolberg rygtet til storklubber: Nu taler han om fremtidsplanerne

Se også: Mesterskab afgjort efter drama: Kan få ubehagelig CL-konsekvens for FCK

138 kommentarer
Vis kommentarer