Kæmpe brøler: Beklager, Randers!

DBU's dommerudvalg meddeler, at Randers fejlagtigt fik underkendt et mål i kamp mod FC Nordsjælland

Bliver Randers snydt for mål her? Se den kontroversielle situation

DBU's dommerudvalg meddeler torsdag, at Randers FC fejlagtigt fik underkendt et mål i mandagens superligakamp mod FC Nordsjælland.

FCN vandt kampen 1-0.

Konklusionen kommer i en længere redegørelse om regler og VAR-protokoller.

- I vores bestræbelser på at orientere åbent omkring særlige hændelser efter VAR-implementeringen, er det vigtigt at understrege, at der ikke er tale om en VAR-fejl.

- Ikke desto mindre er skaden sket, og vi sender derfor en uforbeholden beklagelse til Randers FC, lyder det.

Randers fik målet fejlagtigt underkendt efter 80 minutter. Fem minutter senere scorede FCN sejrsmålet.

- Fløjter dommeren, før bolden er gået i mål, hvilket var tilfældet i kampen, fratager det VAR muligheden for at blande sig, såfremt offsideforseelsen skulle være forkert.

- I vores efterbehandling af situationen kan vi desværre konstatere, at der fejlagtigt blev skønnet strafbar offside for at genere en modspiller på det første frisparksindlæg.

- Uagtet situationen er tæt, burde forseelsen ikke være dømt, ligesom dommeren skulle have afventet med at fløjte, indtil bolden havde passeret mållinjen.

- VAR er sat uden for indflydelse i den konkrete situation, når dommeren har fløjtet, og må ikke handle på den efterfølgende begivenhed, hvilket vil være en overtrædelse af VAR-protokollen, lyder det i meddelelsen på Superligaens hjemmeside.

Da Ilsø var på toppen af karrieren, nåede han både forbi Bundesligaen og landsholdslejren. Foto: Henning Hjorth Intl. fodbold Mor brød sammen: 'Svinehamrende dumt'

Atalanta fik skovlen godt og grundigt under FC Midtjylland. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix Champions League Slagtede FCM: - Det blev nemt for os

Robert Platek fik SønderjyskE for et beløb i omegnen af 40 mio. kr. Sportsligt er sæsonen også startet fint med tre hjemmesejre over FCM, AaB og Brøndby. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix Sport og Spil Superligaen Indefra: Scorede Superligaklub for 40 mio. kr.

105 kommentarer
Vis kommentarer