Annonce:
Annonce:

Kæmpe FCK-forløsning: Er det nu, det vender? 

Jacob Neestrup fik en god debut som cheftræner, da FC København søndag aften slog AGF 1-0

Lerager dukkede AGF med sen scoring i Neestrup-debut. Se highlights fra kampen her
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Der er noget galt i FC København. Det er der ikke blevet ændret på bare, fordi cheftræneren nu hedder Jacob Neestrup. Men søndag var der én ting, der var anderledes. 

De vandt. 

Jacob Neestrup fik nemlig den debut, han havde drømt ham, da han kunne se den netop indskiftede Lukas Lerager banke bolden i kassen til slutresultat 1-0, og som fik Parken til at gå amok.

Undervejs var der ellers ikke meget, der tydede på, at Jacob Neestrup skulle gå glad hjem fra sin debut som FCK-træner i opgøret mod AGF.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Jacob Neestrup fik den perfekte start på livet som cheftræner i FC København. Foto: Tariq Mikkel Khan
Jacob Neestrup fik den perfekte start på livet som cheftræner i FC København. Foto: Tariq Mikkel Khan
 

I første halvleg var det faktisk, som om FCK-spillerne slet ikke var mødt op. 

Der manglede energi, tempo og idéer hos værterne, der slet ikke kunne spille sig ud af aarhusianernes pres, der omvendt trykkede Neestrups tropper i bund og også burde have skabt flere større chancer end, hvad tilfældet var. 

Annonce:

Inden kampstart var der ellers en særlig summen på tilskuerrækerne. Man kunne fornemme en optimisme og en tro på, at søndagens kamp ville være startskuddet på det nye FC København.

Et FC København med Jacob Neestrup i spidsen, som nu ville have et tydeligt aftryk, dominerende spil og masser af sejre på kontoen.

Men den tro forsvandt lynhurtigt og blev erstattet af alvorlige miner, korslagte arme og vredesudbrud i hobevis på lægterne. I stedet var det AGF, der i perioder sprudlede, og som skulle være kede af, at det ikke førte til flere større chancer i første halvleg. 

Som forvandlet
Men efter pausen var det et helt andet FCK-mandskab, der gik på banen banen. Bedst eksemplificeret ved Mohamed Daramy, der lignede en mand på en mission. Han ville gøre op for de første 45 minutter, der var særdeles svage.

Pludselig var FCK-stjernen en konstant trussel og udfordrede igen og igen på venstrekanten. 

Annonce:

Det er dét niveau, alle forventer at se fra Ajax-lejesvenden, der med sine temposkift og driblinger begejstrede hele Parken, og som også satte angrebet i gang, der endte med at gøre Lukas Lerager til kampens enlige målscorer.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Lukas Lerager blev den helt store FCK-helt, da han sikrede løverne en forløsende sejr med sin scoring. Foto: Tariq Mikkel Khan
Lukas Lerager blev den helt store FCK-helt, da han sikrede løverne en forløsende sejr med sin scoring. Foto: Tariq Mikkel Khan
 

Men betyder 1-0-sejren over AGF, at det hele nu vender for FC København? Måske. Men kigger man på spillet, er der stadig masser at arbejde med for Jacob Neestrup og co.

For det er stadigvæk bundniveauet, der er det store problem i FC København. Faktisk er det næsten rystende at være vidne til, hvor dårlige de danske mestre kan være. 

Ret skal være ret.

Jacob Neestrup har ikke haft mange dage i cheftrænerstolen, og der er vel heller ingen, der havde forventet, at Andreas Cornelius, Falk og co. ville spille champagnefodbold fra dag ét, fordi Jess Thorup nu var sparket ud. 

Men den første halvleg var alligevel langt fra det, som FC København gerne vil være. Derfor må Jacob Neestrup også glæde sig over det, han i perioder af anden halvleg så fra sine spillere.

Annonce:

Her var der mod, tempo og og langt mere energi hos spillerne. De fik ædt sig mere og mere ind i opgøret, inden de til sidst stak kniven ind hos gæsterne, der som kampen skred frem havde sværere og sværere ved at finde løsningerne. 

Tillykke med de tre point, Jacob Neestrup. Men der er stadig rigtig meget at arbejde på. 

Med 1-0-sejren kravler FC København op en sjetteplads i Superligaen - syv point efter førstepladsen Randers FC, der dog har en kamp i hånden.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Læs også:

Intern uro i FCK-toppen: Millionærer i magtkamp

Solbakken om Neestrup: - Han er meget ung

Brøndby-profil i stor sorg

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mest læste lige nu

Når chefer falder opad
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: