Kæmpe koks: SønderjykE-keeper med årets drop

SønderjyskEs Marin Skender leverede, hvad der må betegnes som årets drop mod OB. Se keeperens kæmpestore fejl her

Marin Skender lignende en mand med flydende Kærgården på handskerne i en situation mod OB fredag aften. Se hans vanvittige drop. (Foto: Screenshot TV3 Sport)
Marin Skender lignende en mand med flydende Kærgården på handskerne i en situation mod OB fredag aften. Se hans vanvittige drop. (Foto: Screenshot TV3 Sport)

SønderjyskE spillede sig tættere på sølvet med en 3-1-sejr over OB fredag aften. Til gengæld spillede Haderslev-holdets målmand Marin Skender sig tættere på titlen 'Årets drop' - hvis der da blev givet sådan et 'trofæ' i dansk fodbold.

Den 36-årige kroat så alt andet end heldig ud efter et kvarters spil. Her skulle han bare blokere en slatten inderside fra OB's Anders K. Jacobsen . Men det magtede Marin Skender ikke. Bolden strøg nærmest gennem hans handsker og forbi den ene skinneben og videre ind i målet. Bolden fra OB'eren var nærmest så blød, at man kunne tro, det foregik i slowmotion.

I situationen lignede Skender nærmest en gammel mand, der havde problemer med at bukke sig.

Se det fæle, fæle drop lige her eller øverst i artiklen:

SønderjyskEs træner, Jakob Michelsen, var selv sagt ikke tilfreds med Skenders ageren - eller mangel på samme - i situationen.

- Jeg er ikke stolt af at se billederne, men til gengæld har han også reddet også nogle gange. Hvis vi tæller point og ser, hvor mange gange han har reddet os, er han i klart plus. Vi vil alle sammen gerne have en målmand, der redder point og aldrig dropper, men der er også noget, der hedder økonomi og udbud og efterspørgsel, fortalte den unge cheftræner efter kampen, sagde Michelsen til TV3 Sport umiddelbart efter kampen.

Det er ikke første gang, at Skender viser stor usikkerhed i SønderjyskEs mål. Så sent som i forrige spillerunde mod FC Midtjylland koksede det for kroaten, som boksede hul i luften, da han ville banke en ellers let hjørnesparksbold væk. Det kostede. For Martin Pusic headede let bolden i mål til 1-0. Droppet blev dyrere i den forstand, at SønderjyskE endte med at tabe med 3-2.

Se Skenders kæmpe-kikser mod Midtjylland her:

Skender har flere gange fået kritik for sine drop og sit usikre spil. Men det har ikke forhindret Jakob Michelsen i at beholde ham i sin startopstilling.