Kampers USA-skifte kollapset

Jonas Kamper vender tilbage til Danmark og Randers FC. Han kunne ikke blive enig med Seattle Sounders om et skifte

Jonas Kamper kommer ikke til USA i denne omgang (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Jonas Kamper kommer ikke til USA i denne omgang (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Den danske kantspiller Jonas Kamper var til prøvetræning i Seattle Sounders, men et skifte til den amerikanske klub bliver ikke til noget. Det meddeler Jonas Kamper til tipsbladet.dk.Kantspilleren vender dermed tilbage til Randers FC, hvor han starter med at støde til Randers-truppen, der i øjeblikket er i Spanien på træningslejr.

Jonas Kamper kan være på vej til Seattle, når hans kontrakt med Randers udløber. (Foto: Ernst van Norde) Randers FC Jonas Kamper overvejer USA
Til tipsbladet.dk fortæller Jonas Kamper, at det var en svær beslutning, men at det i denne omgang ikke kunne lade sig gøre.

- Tingene passede ikke helt sammen. Med sådan en vigtig beslutning for familien, krævede det lidt længere tid. Tid, jeg ikke har, da jeg også har forpligtelser over for Randers. Det er nu mit fokus at hjælpe Randers til en topplacering i foråret, siger Jonas Kamper til tipsbladet.dk.

Se et kanonmål af Kamper mod AaB:


- Seattle er et godt hold, og med mere tid havde vi sikkert fundet ud af en løsning. Men der skulle træffes en beslutning, og min mavefornemmelse var der bare ikke 100 procent, siger han videre.

Johan Larsson er ny mand i Brøndby-trøjen (Foto: Nicki Reinhardt/Brondby.com) Intl. fodbold Så lukkede transfervinduet: Her er dagens største handler

Den danske kantspiller har kontrakt frem til sommer med Randers, og han lover Randers-tilskuerne, at han vil kæmpe for at sikre, klubben får succes i foråret.

- Lige nu er mit fokus på Randers' forår, og jeg vil biddrage alt, hvad jeg kan til, at vi får succes i foråret, siger Kamper, der til sommer er kontraktfri og måske går efter et skifte til USA til den tid.

- Jeg kan sagtens se MLS som en mulighed til sommer. Lige nu handler det dog om Randers, siger han.

Kamper flyver dermed fra USA til Spanien for at blive en del af Randers-truppens træningslejr.

0 kommentarer
Vis kommentarer