Kanon-kasse fortsætter sønderjysk forbandelse

Kasper Kusk knuste SønderjyskE, og sikrede premieresejr og nordjysk stime i Haderslev

HADERSLEV (Ekstra Bladet): Når AaB skabte noget angrebsmæssigt i fredagskampen mod SønderjyskE, havde elegante Kasper Kusk som regel en fod med i tingene.

Derfor var det heller ikke uventet ham, der endte med at blive matchvinder for AaB i dysten i Haderslev.

10 minutter før tid fandt han et hul i muren og sparkede på flot vis et frispark fra cirka 20 meter fladt i nettet hos Sebastian Mielitz i SønderjyskE-målet.

Dermed kan man absolut ikke sige, at retfærdigheden skete fyldest. For hjemmeholdet var bedst i det meste af kampen. Og havde inden Kusk-træfferen flere gode muligheder for at komme foran.

Men hovedparten af de 5100 tilskuere på Sydbank Park endte altså med at måtte gå skuffet hjem efter en fysisk præget og intens Superliga-premiere. Samtidig kan AaB'erne glæde sig over en stime på nu seks superligakampe uden nederlag i Haderslev.

Chancer til ny mand
SønderjyskE præsenterede en ny mand i front – Mart Lieder – som umiddelbart bedømt foreløbig ligner en af denne sommers mest spændende køb.

Den 28-årige hollænder har i hvert fald i det sidste par sæsoner bombet mål ind på samlebånd. Godt nok kun i den næstbedste række for klubben FC Eindhoven.

Og han fik faktisk muligheder for at fortsætte i samme spor i de nye omgivelser og give sig selv en drømmestart i den lyseblå SønderjyskE-trøje.

Første gang efter en halv time, da han blev spillet fri af Christian Grego Jakobsen. Men hollænderens afslutning med venstrebenet gik forbi AaB-målet.

Et kvarter efter pausen fik han en lignende mulighed. Igen brugte han venstrebenet i duellen mod Jacob Rinne, og denne gang sparkede han over målet.

Men generelt nåede han med ihærdighed og pågåenhed at aflevere indtryk af at ham kan vi godt komme til at høre en hel del til i dette efterår.

AaBerne havde ikke meget at byde på i den første halve time, men i slutfasen af 1. halvleg, kom der mere format over nordjyderne og blandt andet fik Jannik Pohl serveret en god hovedstødschance af Jakob Ahlmann, men headede forbi målet.

SønderjyskE kom dog bedst ud til 2. halvleg, men sørgede altså ikke for at slå til, da mulighederne bød, hvorfor Kusk kunne sørge for, at det hele endte som en stor skuffelse for hjemmeholdet.

Drømmemål på stribe - Vejle i suverænt comeback

Ydmyg van der Vaart rammer lønbunden: 'Esbjerg har tilbudt mig nul kroner'

Nedtur for Brøndby: Stjernen har mange smerter

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.