Keller-kritiker: Randers-spillere står sammen

Alexander Fischer har kritiseret Christian Keller, men håber nu, at alle spillere vil trække i samme retning

En af Christian Kellers største kritikere forstummer for en stund. Nu må holdet stå sammen, mener han. (Foto: Claus Bonnerup)
En af Christian Kellers største kritikere forstummer for en stund. Nu må holdet stå sammen, mener han. (Foto: Claus Bonnerup)

Det blev til et skuffende 0-1-nederlag for Randers FC, som søndag gæstede Brøndby efter en uge, hvor al omtale om klubben fokuserede på det uden for kridtstregerne.

Christian Keller, der nu er kæreste mod Jonas Borrings fraseparerede kone, blev i fredags frataget anførerbindet i Randers, efter at sagen var blevet offentlig kendt.

Søndag blev eksanføreren desuden sat af holdet mod Brøndby, mens Borring, der føler sig dolket i ryggen, har fået fri på ubestemt tid.

Spiller stillede ikke et ultimatum ifølge Randers-spiller Mads Agesen. (Foto: Anita Gravesen) Randers FC - 14. mar. 2016 - kl. 09:23 Randers-profil: Todd droppede Keller - ikke os

Trods turbulensen og nederlaget er Alexander Fischer, som tidligere har ytret sig kritisk om Keller, tilfreds med indstillingen fra sig selv og holdkammeraterne i søndagens kamp.

- Vi leverede en rigtig god indsats over hele linjen. Alle viste, at vi står sammen som et hold, og vi kæmpede og løb de ekstra meter for hinanden, som vi skulle for at kunne vinde en kamp som den mod Brøndby.

- Vi manglede desværre skarpheden i at producere de helt store chancer, men alt i alt synes jeg at der blev leveret en god indsats, der dog desværre ikke resulterede i point, siger Fischer til klubbens hjemmeside.

- Vi viste, at vi er en sammentømret enhed, som trækker i samme retning, og det er jeg også sikker på, vi kommer til at gøre i den kommende tid.

- Kampen viste i hvert fald noget, der ligner en fin start på en uge, der i den grad står i fodboldens tegn, siger han.

Christian Keller og Brøndby har kæmpet om overskrifterne den forgangne uge. Superligaen - 14. mar. 2016 - kl. 10:52 Dommen over skandale-ugen: Randers er gået Kellerkold!

Forude venter to kampe for Randers; onsdagens pokalkvartfinale ude mod FC København og søndagens superligaopgør mod Viborg, så der er nok at forberede sig til.

- Det er jo det, vi er her for. Det handler om at spille kampe, når alt kommer til alt. Det bliver dejligt med en kamp allerede onsdag igen.

- Det får holdt os travle, så det er bare rart, at de kommer så hurtigt efter hinanden, og at vi allerede kan komme ud igen og forhåbentlig hive en sejr hjem både onsdag og søndag, lyder det fra Fischer.

6 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere