Kender lufthavnen: FCK-stjerne påvirket af terror

FC Københavns nye forsvarsstjerne Erik Johansson spillede i Belgien frem til januar og har været i kontakt med sine venner

Erik Johansson spillede i Belgien frem til januar (Foto: Lars Poulsen)
Erik Johansson spillede i Belgien frem til januar (Foto: Lars Poulsen)

Tirsdag morgen eksploderede bomber i både lufthavnen og metro i Bruxelles. FC Københavns svenske forsvarsstjerne Erik Johansson spillede for belgiske Gent frem til i januar, og han er påvirket af terrorangrebet.

- Der er spillere i Belgien, som jeg taler med dagligt, og jeg har været meget i den lufthavn, hvor jeg er fløjet til og fra, siger Johansson til Aftonbladet.

- Det er frygteligt, hvad der er sket. Det er chokerende, siger Johansson, der dog har fået positive tilbagemeldinger på dagens opkald.

Erik Johansson her i aktion mod Randers (Foto: Jens Dresling)
Erik Johansson her i aktion mod Randers (Foto: Jens Dresling)
 

- Ingen af mine venner har været i nærheden af lufthavnen i dag, så det er dejligt. Jeg har været i kontakt med flere af dem, siger Johansson.

- Lige nu er det et uroligt område at være i, men de føler, at hvor de er i Gent, så er det okay. Men det er trist, at landet får det stempel, siger Johansson.

Se også: Brøndbys plan: Vil have 127 millioner kroner

Norwich-topscoreren Dieumerci Mbokani befandt sig tirsdag midt i de belgiske terrorrædsler meddeler hans klub. (Foto: AP/Chris Radburn) Premier League - 22. mar. 2016 - kl. 15:37 Premier League-spiller fanget i terror-rædsler

Erik Johansson dækkede Bendtner i playoff-kampene i november (Foto: Gregers Tycho)
Erik Johansson dækkede Bendtner i playoff-kampene i november (Foto: Gregers Tycho)
 

FCK-forsvareren er lige nu med det svenske landshold, der onsdag flyver til Tyrkiet for at spille testkamp i Antalya. Også Tyrkiet har den seneste tid været angrebet af terror, men kampen spilles alligevel.

- Vi kan ikke stoppe med at leve. Det gælder om fortsat at sprede glæde ved at spille fodbold, og det tror jeg på. Det er vigtigt for mange mennesker at se på fodbold og blive underholdt af det, siger Johansson.

Svensk TV4 har foreløbig valgt, at de ikke vil have studie på det tyrkiske stadion til landskampen.

Det er 14 år siden, at FCK gennemtæskede Esbjerg:

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere