'Kent er en af de vigtigste i AaB's historie'

Sportschef Allan Gaarde har været umådelig glad for Kent Nielsen arbejde i AaB gennem de sidste snart fem år og roser ham i store vendinger

Succesfulde Kent Nielsen i guldrus sammen med resten af AaB-truppen i sommer.
Succesfulde Kent Nielsen i guldrus sammen med resten af AaB-truppen i sommer.

AaB's cheftræner, Kent Nielsen, stopper i klubben til sommer, når hans kontrakt udløber. Det meddelte den nordjyske klub her til morgen i en pressemeddelse.

Nyheden kom som en stor overraskelse for det fleste, men sportschef Allan Gaarde har vidst, hvor det bar henad.

Kent Nielsen stopper i AaB efter denne sæson. (Foto: Lars Poulsen) AaB Bombe i AaB: Kent Nielsen stopper

- Hvis du havde spurgt mig i sommer, havde jeg været meget overrasket selv. Men vi har haft en dialog de sidste seks måneder, og derfor har Kents beslutning ikke været så chokerende for mig, siger AaBs sportschef til Ekstra Bladet.

Kent Nielsen fuldfører sin kontrakt til slutningen af denne sæson, hvor den tidligere landsholdsspiller dermed vil ende en fem-årig periode i klubben.

Fem år, hvor Kent Nielsen har løftet holdet fra truende nedrykning til The Double.

(Foto: René Schütze) AaB AaB-træner: Rotation er nøglen til gode resultater

- Kent er en af de vigtigste trænere i AaB's 130-årige historie. Det arbejde, han har udført, er helt enestående, og har han har skrevet sit navn ind med store bogstaver. Han blev ansat til at få klubben til at overleve i den bedste danske række, og kulmination kom i år med The Double og europæisk fodbold, udtaler Gaarde.

Kent Nielsen mener, det vil være en endnu større sensation, hvis AaB kan gentage mesterskabet fra sidste sæson (Foto: Rasmus Baaner) AaB Kent Nielsen: Nyt mesterskab vil være større sensation

Sportschefen skal nu på udkig efter en ny cheftræner, og han har allerede nogle navne i tankerne.

- De vigtigste er ikke, hvornår vi får en ny aftale på plads. Det, der er vigtigt, er, at den nye træner vil føre AaB videre med vores kultur og værdier. Især er vores talentudvikling meget vigtig.

- Jeg har allerede nogle navne på blokken, som jeg selvfølgelig ikke vil ud med. Men vi har endnu ikke været i dialog med nogen, afslører Allan Gaarde.

Kent Nielsen fik en velfotjent lufttur af spillerne efter kampen. Foto: Lars Poulsen Samfund Kent er supermand!

Derudover skal de sidste seks måneder med Kent Nielsen ved roret også afsluttes ordenligt.

- Vi har et vildt spændende forår forude med europæisk fodbold, pokalen og en god position i Superligaen. Vi skal gøre alt for at slutte ordentligt af for Kent - det er meget væsentligt, siger sportschefen.

0 kommentarer
Vis kommentarer