Kent Nielsens mareridt: Ramt på stoltheden

Kent Nielsen vendte tilbage til Aalborg til en regulær ydmygelse af et storspillende AaB-mandskab

5-1 stod der på lystavlen på Nordjyske Arena efter AaB havde kørt gæsterne fra OB midt over.

Det var første gang siden sit farvel til AaB i maj, at Kent Nielsen var tilbage, men det endte som et regulært mareridt.

Kent Nielsen lagde ikke skjul på, at han havde håbet på et bedre gensyn med sin gamle hjemmebane gennem fem og et halvt år.

- De plejer jo at være gæstfrie heroppe i Nordjylland, men det må man godt nok sige, at de ikke var denne her gang. Det var selvfølgelig enormt skuffende, at nederlaget blev så stort, og man kan ikke undgå at blive ramt på stoltheden. Vi var sløsede i forsvarsspillet, og AaB spillede også fremragende, sagde Kent Nielsen med en pænt ærgerlig mine.

Se også: Kent Nielsen ydmyget i AaB-gensyn

Han lagde især vægt på, at det var uacceptabelt, at OB-holdet slap to mål ind i slutfasen, så cifrene blev ydmygende.

- Hvis man slukker kampen efter 85 minutter, så står den 3-1 og AaB var et bedre hold. Men at vi lukker yderligere to mål ind til sidst er bare håbløst. Det må vi ikke gøre, og der skal vi blive mere modne i vores spil, lød det fra Nielsen.

OB indledte sæsonen med to sejre over Hobro og Brøndby, men i de seneste fire kampe er det kun blevet til et point mod AGF og tre nederlag. Men Rom blev heller ikke bygget på en dag.

- Jeg har på intet tidspunkt efter vores to første kampe påstået, at alt var godt. Men man kan heller ikke sammenligne med de tre forudgående kampe, fordi de var hele tiden på vippen, og kunne godt have tippet til vores fordel. Mod AaB ramte vi slet ikke det niveau, vi kan forvente af os selv, sagde Kent Nielsen.

Se også: Tyske storklubber jagter OB-stjerne: Agenten er i dialog

OB-profilen Rasmus Falk lagde heller ikke skjul på følelserne efter det pinlige nederlag.

- Det er lang tid siden, at vi har haft sådan en dårlig oplevelse. Det var ydmygende. Vores andre kampe har været tætte, men mod AaB blev vi bare skilt af, og det var absolut ikke sjovt at være en del af. De var bare bedst fra første fløjt, og det er svært at pege på en enkelt årsag til, at vi var så ringe, lød det fra Falk.

Se også: Frosset ud: Stjerne sender stikpille efter Superliga-skifte

I slutfasen fik den tidligere AaB-angriber Anders K. Jacobsen sin OB-debut, og blev mødt med en pibekoncert af de fans, der for få måneder siden hyldede ham.

- Det er helt okay med mig, det har jeg ikke noget problem med. Selve kampen var ikke en sjov oplevelse. AaB var gode. Vi var dårlige. Så enkelt kan det vel siges, sagde AK.

29 kommentarer
Vis kommentarer