Annonce:
Annonce:

Klubboss tørrede røv i AGF-trøje: Derfor var det en god idé

Der var masser af ondskab i luften mellem Randers FC og AGF op til kampen mellem de to fredag aften, og det er ifølge Randers-chef Michael Gravgaard nødvendigt

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Alka Superligaen er i problemer. Tilskuerne flygter, og der er ikke den samme gnist som tidligere. Det besluttede Randers FC og AGF sig dog for at lave om på op til deres indbyrdes kamp fredag aften. Her var der nemlig masser af ondskab mellem de to klubber, der skiftevis sendte stikpiller til hinanden.

AGF valgte at trykke en helside i Randers Amtsavis med teksten 'Rend os i r****' - Kom så de hviie;, mens Michael Gravgaard svarede igen med en video hvor han ville bruge en Mustafa Amini-trøje som toiletpapir. Amini skiftede fra Randers FC til netop AGF og skabte stor kaos mellem de to klubber.

Michael Gravgaard har lagt en ny stil i Randers FC, og han erkender i et Facebook-opslag, at optakten gik til grænsen fra begge sider:

Annonce:

- Vi har alle vore holdninger til, hvad der er fedt, og hvad der er godt for fodbolden - og det skal vi have lov at have. Optakten til AGF-kampen var efter min mening af begge parter trukket til kanten, men ikke over. Der blev givet og taget; ligesom der gjorde under kampen, skriver Gravgaard på Randers FC;s facebookside.

Han mener, at den nye stil er nødvendig for at redde dansk fodbold.

- Jeg tror på, at skal SL overleve som produkt og have et (større) forretningsgrundlag, så skal vi turde gøre ting som vores omverden kan forholde sig til. Vi skal turde dyrke følelserne og passionen ; ellers er vi ligegyldige. Vi skal give vores marked mere, end hvad en Ronaldo- eller Messi-trøje betyder; ellers har vi ;no chance;, skriver han.

61061849.jpg 

Hele opslaget fra Michael Gravgaard

Annonce:

Godmorgen allesammen,

Jeg fik sent i går aftes efter kampen en mail fra en fan, der reagerer på den nye stil i Randers FC. Jeg medgiver, at det er en balance om, hvor langt vi kan skubbe til den måde som vi altid har gjort tingene på!

Vi har alle vore holdninger til, hvad der er fedt, og hvad der er godt for fodbolden - og det skal vi have lov at have. Optakten til AGF-kampen var efter min mening af begge parter trukket til kanten, men ikke over. Der blev givet og taget – ligesom der gjorde under kampen.

Vi lavede en sjov video, som modsvar til en sjov annonce i den lokale avis.

Videoen er set mere end 178.000 gange på RFCs Facebook-side og nået over 405.000 personer; med andre sites (tipsbladet, bt, eb osv) vil jeg tro, at det er over 1 mio. visninger. Det betyder, at videoen har ramt et publikum, som er LANGT bredere end kun fodboldpublikummet.

Der er ca 2.350 likes på videoen, hvilket er helt uhørt det er vel omkring 20 gange så meget, som gennemsnittet vi har i RFC dvs. igen er der mange flere end de sædvanlige hardcore fans, der AKTIVT har udtrykt en holdning.

AGF havde forudbestilt 750 billetter forud for kampen, og vi var i tvivl om de overhovedet kom derop. 1-2 dage før kampen var buddet 600. De endte på knap 1.400!

Randers FC har sat negativ rekord både ifht. antal scorede mål og flest nederlag i træk; og alligevel sætter vi sæsonrekord med knap 8.400 tilskuere i starten af MARTS på en fredag aften!

Efter Randers FC-forhold havde vi en stemning på stadion, der ikke er set magen i flere år og måske nogensinde altså hvor begge fangrupper var solidt repræsenteret. TAK til alle der mødte op. Jeg vil ønske enhver SL-kamp havde denne atmosfære.

Om det er pga. en sjov annonce i den lokale avis og/eller en sjov video, hvor jeg sidder på et toilet og indikerer, at jeg overvejer at bruge en AGF-trøje som toiletpapir (jeg gør det jo ikke, for det havde været over grænsen og disrespektfuldt); Jeg tror på, at skal SL overleve som produkt og have et (større) forretningsgrundlag, så skal vi turde gøre ting som vores omverden kan forholde sig til. Vi skal turde dyrke følelserne og passionen ellers er vi ligegyldige. Vi skal give vores marked mere, end hvad en Ronaldo- eller Messi-trøje betyder ellers har vi no chance

1. Kunne RFC (og AGF) have gjort det på en anden måde?
Ja; og det kommer vi også til. Vi skal for h...... da dyrke rivaliseringen, eller er det kun BIF-FCK, der må det?

2. Var det for personligt og lavt;?
Det var at puste til klubskiftet Amini; IKKE personen Amini;

3. Er der had parterne imellem? NEJ; selvfølgelig er der ikke det. Der er rivalisering. Og mellem alle repræsentanter i det her lir blev der sagt tak for kampen;. Det fik jeg personligt i hvert fald gjort.

I min optik er der ingen vej udenom. Men; Jeg kan selvfølgelig også tage fejl. Det må tiden vise... Strategien er lagt;.

Tak til alle der mødte op og viste, at der er håb for SL! Det blev mereend1kamp;!
/Gravgaard

Superliga-bosser i infight: 'Han ved ikke en skid om fodbold'

Straffe-chok og rødt kort i hadets opgør

Helt komisk: Se årets mest absurde selvmål i Superligaen

Her svarer Gravgaard også på spørgsmål om AGF-trøje-stuntet:

AGF'er: Jonas Bager hånede vores fans - så gav jeg ham besked

Her håner Randers-spiller AGF-fansene:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: