Annonce:
Annonce:

Klubikon bekræfter fyring: 'Mega skuffet'

Per Wind bekræfter, at han er blevet fyret i FC København

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Team manager i FC København Per Wind bekræfter, at han er blevet opsagt i hovedstadsklubben.

'Det er korrekt, at jeg er blevet fyret. Der er meget, jeg gerne vil sige, men det vil jeg undlade. Det eneste, jeg vil sige, er, at jeg er mega skuffet over klubbens behandling af mig,' oplyser Per Wind i en sms til Ekstra Bladet.

66-årige Per Wind, som er far til FCK-angriber Jonas Wind, har længe været en vellidt del af staben blandt spillerne og er af mange set som et klubikon i FCK.

Han startede i FC København som målmandstræner i 1999. I 2013 skiftede han til rollen som team manager i klubben, hvor han stod for flere administrative opgaver omkring førsteholdet.

Per Wind bekræfter, at han er blevet fyret i FC København. Foto: Lars Poulsen
Per Wind bekræfter, at han er blevet fyret i FC København. Foto: Lars Poulsen
 

Tipsbladet skrev allerede fredag aften om, at Per Wind var blevet opsagt i FC København. Her kunne mediet fortælle, at de havde fået af vide om fyringen fra en kilde tæt på klubben.

Annonce:

Udover Per Wind Mikael Antonsson er, ifølge Tipsbladet, også blevet opsagt i FC København som Football Operations Manager, da klubben skulle have valgt at nedlægge deres stillinger i nærmeste fremtid.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra FC København, men klubben er på nuværende tidspunkt ikke vendt tilbage på Ekstra Bladets henvendelse.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Per Wind er far til Jonas Wind, og han var ved at revne af stolthed, da Jonas første gang tog den danske landsholdstrøje på.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: