Knotten Agger efter lærestreg: Ikke klar i pæren

Daniel Agger var langt fra tilfreds med Brøndbys indsats mod FC Midtjylland i søndagens Superliga-kamp, hvor de blå-gule blev udspillet på Heden

Brøndby forpassede muligheden for at komme à point med AaB og SønderjyskE i toppen af Superligaen, da de danske mestre fra FC Midtjylland satte de blå-gule på plads og vandt med 2-0. En sejr, der kunne og burde have været større.

Brøndbys danske landsholdsanfører, Daniel Agger, var naturligvis langt fra tilfreds med nederlaget, og især kritiserede han indstillingen hos holdet, der faldt igennem i det jyske søndag aften.

- Jeg ved ikke, om vi må indrømme, at det er niveauet, vi er på. Det er svært i øjeblikket, sagde han i et interview med TV3 Sport umiddelbart efter slutfløjt.

- I burde vel som Brøndby være på et højt niveau?, spurgte TV3 Sports udsendte reporter.

- Ja, men burde er et sjovt ord. I denne sammenhæng i hvert fald. Det, man kan forvente, er, at man smasker til den i nærkampene og er 100 procent i pæren, og det må vi indrømme, at det sker for tit, at vi ikke er der. Vi kan alle hurtigt blive enige om, at det ikke er godt nok, sagde en tydelig frustreret Agger.

Brøndby-styrmanden måtte midt i anden halvleg udgå efter en skade, han pådrog sig i forbindelse med en tackling på Pione Sisto. I samme situation skældte Agger Teemu Pukki ud, efter at denne forinden havde mistet bolden.

TV: Gense den omtalte situation her:

- Du var sur på Pukki i forbindelse med det gule kort. Hvorfor?

- Jamen igen - det er det med, at man skal være klar oppe i hovedet. Han prøver at drible med tre mand omkring sig, og det fortalte jeg ham, at han ikke skulle. Det ved han jo også godt. Men i situationen bliver man så irriteret, at man ender med at trække et gult kort. For med ham (Pione Sisto red.) løbende ned mod dig, er det svært at gøre noget andet end at stoppe det angreb, sagde Agger.

Brøndby-spilleren fik en skade i baglåret, og bliver næppe klar mod FCK i pokal-semifinalen i Parken på onsdag.

TV: Se målene fra opgøret i videoen herunder:

 

20 kommentarer
Vis kommentarer