Kollapsede med hjerteproblemer under træning

Den kommende FC København-spiller Khouma Babacar blev i sommer indlagt efter et kollaps til træning, hvor han oplevede hjertekramper

Khouma Babacar ankom tidligere fredag i Roskilde Lufthavn. Foto: Tariq Mikkel Khan.
Khouma Babacar ankom tidligere fredag i Roskilde Lufthavn. Foto: Tariq Mikkel Khan.
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Det er kun få timer siden, han satte fødderne på dansk grund, og inden længe er senegaliske Khouma Babacar ny FCK-spiller, som Ekstra Bladet tidligere erfarede.

Den 28-årige angriber skal snart gennemgå det obligatoriske lægetjek i hovedstaden, og derefter må det forventes, at københavnerne præsenterer deres nye mand officielt.

Khouma Babacar var senest i aktion for den tyrkiske klub Alanyaspor, inden han vendte tilbage til Sassuolo i vinter. I Tyrkiet blev det til en håndfuld mål i sidste sæson, men i sommer oplevede han også noget ganske forfærdeligt under en træning.

Om morgenen 8. juli kollapsede han, da Alanyaspor-spillerne lavede øvelser med bolden i forbindelse med en træningslejr i Burdur.

På grund af hjertekramper sagde kroppen stop, og Babacar blev straks kørt afsted til et nærliggende hospital, hvilket klubben meddelte på Twitter. Her blev det også oplyst, at der ventede ham nærmere undersøgelser.

Men samme dag tikkede gode nyheder ind. Med et drop i armen delte angriberen et billede fra hospitalssengen med teksten:

- Jeg har det godt. Tak til alle, skrev han på Instagram.

Episoden skete en lille måned, efter Christian Eriksen til hele verdens skue faldt om med et hjertestop i første halvleg af EM-kampen mod Finland i Parken.

Efterfølgende fik den danske playmaker indopereret en ICD-enhed, og han måtte ikke fortsætte sin fodboldkarriere i Italien, fordi det ikke er tilladt at spille med sådan en.

Alanyaspor, Khouma Babacar eller italienske Sassuolo, hvor han senest har været, har ikke meldt noget ud om, hvorvidt Babacar har en ICD-enhed indopereret.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra FCK's kommunikationschef, Jes Mortensen, der var med ham i Roskilde lufthavn tidligere fredag. Han er endnu ikke vendt tilbage.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Lyt til 'Agenterne'

Randers-klubikon Mads Fenger bestod i 2017 lægetjekket hos Zulte Waregem. Parterne var enige om en fireårig aftale og Fenger blev i sin nye Zulte-trøje fotograferet til offentliggørelsen af transferen.

Under besøget i Belgien skete der dog noget, der fik Fengers agent, Mads Bach Lund, til at ane uråd.

Lyt til 'Agenterne' her eller på din fortrukne podcastplatform.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Tak til børnene for at give deres liv

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+