Kongekamp og superstart: Scorer sjælden topkarakter

Lyngbys dobbelte målscorer mod AaB, Frederik Gytkjær, får topkarakteren 6 og er naturligvis på rundens hold

Lyngbys Frederik Gytkjær blev belønnet med topkarakteren 6 efter sine to mål i sæsonpremieren mod AaB. Foto:Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix
Lyngbys Frederik Gytkjær blev belønnet med topkarakteren 6 efter sine to mål i sæsonpremieren mod AaB. Foto:Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix

Det hører til sjældenhederne, at en spiller scorer topkarakteren 6 i Ekstra Bladet.

Men det gjorde Lyngbys Frederik Gytkjær efter sin præstation mod AaB. Oprykkernes offensivspiller blev med to scoringer den store Lyngby-helt,

- Det var fint. Jeg lavede to mål, og vi vinder kampen, så det kunne ikke være meget bedre, lød det beskedent fra den 26-årige Lyngby-profil, der er lillebror til den tidligere landsholdsangriber Christian Gytkjær.

Frederik Gytkjær scorede på hovedstød i 1. halvleg, men det var scoringen efter pausen, der for alvor fik Lyngby Stadion til at koge.

Han gjorde unge Mathias Ross så rundtosset, at nordjyden endte med at sætte sig på halen, inden han nonchalant passerede Jacob Rinne i AaB-målet.

På rundens hold har han følgeskab af holdkammeraterne Thomas Mikkelsen og Martin Ørnskov.

Rundens hold (1. runde)

 

Super
5

Den rutinerede målmand storspillede for oprykkeren. Gang på gang frustrerede han de nordjyske gæster og blev belønnet med et clean sheet.

Foto: Jens Dresling

 

God
4

Bah på backen rykker! Den hurtige, gennembrudsstærke SønderjyskE-spiller gjorde livet surt for Randers’ Kevin Conboy og skabte flere gode muligheder.

Foto: Frank Cilius/ Ritzau Scanpix

 

God
4

Det gik uden Nelsson. Norske Jenssen var en solid stopklods i FC Nordsjællands defensiv og fik endnu engang scoret på lykkebanen i Horsens.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

 

God
4

Den finske kriger viste offensive evner i sæsonpremieren. Han bragte Brøndby i front og spillede som en anden 10’er Wilczek fri til scoring.  

Foto: Anders Kjærbye/ Ritzau Scanpix

 

God
4

Nordmanden har efterhånden fundet sig godt til rette på backen. Hans offensive evner kom i Horsens fint i spil, og han lukkede og slukkede med en scoring.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

 

Super
5

De danske mestre fra FCK blev kløvet i 1. halvleg i Odense. OB-spilleren var dygtig til at finde hullerne i den københavnske defensiv og lavede to smukke mål

Foto: Jens Dresling

 

God
4

Lyngbys rutinerede midtbanemand styrede sit hold til en sejr i Superliga-comebacket. Ørnskovs placeringsevne og hårde arbejde var vitalt for De Kongeblå.

Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix

 

God
4

Den lille tysker fortsætter de fine forårstakter. Brøndbys arbejdsbi var konstant involveret og huggede resolut til, da han i 1. halvleg fik chancen i Silkeborg-felt.  

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

 

God
4

Den lille svensker befandt sig godt på venstrekanten mod Silkeborg. Særligt før pausen skabte Tibbling furore og indgik godt i kombinationerne. Det kan sagtens blive hans plads.

 

Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix

 

Super
5

Den gyldne Dame gjorde det igen! Med et oplæg og to scoringer var han manden bag FCK’s comeback mod OB. Og han havde endda overskud til at hjælpe til i forsvaret.

Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

 

Genialt
6

Lyngby-angriberen drev gæk med AaB. Han overmatchede Okore i luften ved den første scoring og fik unge Mathias Ross til at gå på røven ved den anden. Høj klasse.

Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix

Se også: Tidligere FCK-stjerne: - Jeg brugte psykolog

Se også: Katastrofestart for Bo: - Han virker mærket

Joachim Andersen sætter her sin signatur på aftalen med Lyon. Privatfoto Sport og Spil Bagom kæmpe-transferen: Sådan blev Joachim Danmarks dyreste

Carsten V. Jensen er på papiret den rette mand for Brøndby. Foto: Philip Davali Sport og Spil Her er beviserne: Brøndbys nye boss er Danmarks bedste købmand

3 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere