Konsulenten: Superliga-slutspil er ikke dødt

- Vi var tæt på, og processen kørte i den rigtige retning. En løsning er stadig ikke uden for rækkevidde, siger hollandske Pieter Nieuwenhuis

En ny struktur for FC Midtjylland og kollegerne i superligaen lever endnu, mener den hollandske konsulent (Foto: Jens Dresling)
En ny struktur for FC Midtjylland og kollegerne i superligaen lever endnu, mener den hollandske konsulent (Foto: Jens Dresling)

Mens alle andre tilsyneladende er af den overbevisning, at forhandlingerne om en ny Superliga-struktur er sparket helt ud over tribunen for en tid, er arkitekten bag de modeller der blev diskuteret, af en markant anden opfattelse:

- Vi var tæt på. Processen kørte i den rigtige retning. En løsning er stadig ikke uden for rækkevidde, siger Pieter Nieuwenhuis fra firmaet Hypercube til Ekstra Bladet.

Superligaen har været charmerende denne sæson ikke mindst takket være Mads Hvilsom og Hobros entré... men blottet for reel spænding i lange perioder (Foto: Jens Dresling) Dansk fodbold Så tæt var Superligaen på slutspil

Hollænderen svarer ellers først lidt defensivt på spørgsmålet om, hvorfor forhandlingerne ikke udmøntede sig i enighed.

- Helt ærligt, så ved jeg det ikke. Nu vil det også være fair at lade de involverede få lidt tid til at tænke sig om. Jeg forringer chancerne, hvis jeg siger for meget nu, siger Pieter Nieuwenhuis, der ikke kan genkende, at særinteresser fra top til bund spændte ben.

- Der kan være individuelle fortolkninger af forløbet, men det er mere komplekst end som så, siger han.

- Giv mig lige lidt tid til at manøvrere, tak.

(Foto: Jens Dresling) Dansk fodbold FCK-direktør om mislykket aftale: Det er en skam

(Foto: Jesper Mortensen) Dansk fodbold Divisionsforeningen: Struktursnak er lukket for nu

9 kommentarer
Vis kommentarer