Kritisk OB-træner: Forsvarsspillet ikke godt nok

OB-træner Kent Nielsen er glad for de tre point på Brøndby Stadion, men er ikke tilfreds med holdets defensive spil

OB-jubel efter Rasmus Festersens scoring til 1-2 på Brøndby Stadion. (Foto: Jens Dresling)
OB-jubel efter Rasmus Festersens scoring til 1-2 på Brøndby Stadion. (Foto: Jens Dresling)

- Overordnet set er jeg glad for de tre point, men jeg er irriteret over vores defensiv, siger fynboernes træner efter deres 2-1 sejr på Brøndby Stadion.

Brøndby begyndte ellers kampen bedst med en scoring til 1-0 efter ti minutter, men OB's nye angriber-scoop Rasmus Festersen sikrede en fynsk sejr med to scoringer.

Rasmus Festersen blev den store OB-helt. To gange slog han til på Brøndby Stadion og sørgede dermed for en 2-1-sejr (Foto: Jens Dresling) Superligaen TV: Krisen rykker nærmere! Brøndby tabte igen

Men selvom OB kan rejse hjem til Ådalen med tre point i bagagen er Kent Nielsen altså ikke tilfreds med holdets defensive præstation i aftenens kamp.

- Vi er ikke aggressive nok og Brøndby vinder for mange dueller, så vi må erkende, at der er en del at arbejde med, siger OB-træneren, der dog erkender, at han er en smule perfektionistisk:

. (Foto: Jens Dresling) Superligaen Frustreret Frank: Jeg brænder inden i

- Jeg har et ry for at være dygtig til at være fejlfinder, og selv på mine gamle dage agter jeg ikke at lave om på det, siger Kent Nielsen grinende og slår fast, at OB var heldige at hive sejren hjem:

- Brøndby kan godt sige, at det var uretfærdigt, og at vi var heldige, siger OB-træneren.

OB's dobbelte målscorer Rasmus Festersen har nu scoret tre mål i to kampe, og har dermed været en stor årsag til, at fynboerne nu står med seks point på kontoen efter to kampe.

FCK var under voldsomt pres til det sidste, men holdt alligevel føringen i Esbjerg. (Foto: Christer Holte) Superligaen TV: FCK under pres, men sejrede til sidst

Og Kent Nielsen er da også mere end tilfreds med sin nye angribers præstationer:

- Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, da vi hentede ham, at han vil score tre mål i de to første kampe.

- Han er en intelligent spiller med fornemmelse for at dukke op på de rigtige steder, og det er der ingen tvivl om, at vi har behov for, siger OB-træneren.

OB skal møde de forsvarende mestre fra FC Midtjylland i næste spillerunde.

5 kommentarer
Vis kommentarer