Landsholdsspiller sporløst forsvundet: Nu tager Superliga-klub drastisk skridt

VB-træner Adolfo Sormani får ikke en ny midtbanespiller i denne omgang. Klubben kan nemlig ikke komme i kontakt med spilleren

Det har ikke hjulpet, at Vejle har forsøgt at løfte en pegefinger for forsvundet afrikansk spiller. nu vil klubben ophæve kontrakten. Foto: TV3 Sport
Det har ikke hjulpet, at Vejle har forsøgt at løfte en pegefinger for forsvundet afrikansk spiller. nu vil klubben ophæve kontrakten. Foto: TV3 Sport

I Vejle er man intet mindre end godt forvirret.

Ikke over de sportslige resultater, der må siges at være godkendte i klubbens første Superliga-sæson i ni år, hvor man i skrivende stund indtager 11.-pladsen med et par flotte sejre i bagagen.

Til gengæld forstår man ikke, hvor klubbens seneste erhvervelse bliver af. Rettere sagt havde klubben ellers lukket en lejeaftale med angriberen Victorien Adebayor før transfervinduet smækkede i, men spilleren dukkede ikke op til aftalt tid, og nu kan Superliga-oprykkerne ikke lokalisere den nye lejesvend.

Vil ophæve kontrakten
Den 21-årige angriber, der har fået 15 landskampe for Niger, skulle ellers spille for Vejle resten af sæsonen på udlån fra den ghanesiske klub Inter Allies.

Men den aftale vil Vejle nu havde ophævet, fortæller Jacob Krüger, der er teknisk chef i Vejle Boldklub:

- Han har misligholdt aftalen, og derfor arbejder vi på at få den ophævet. Jeg ved ikke, hvorfor han ikke giver lyd fra sig, men han kom ikke, som vi havde aftalt, siger chefen til Vejle Amts Folkeblad.

Artiklen fortsætter under billedet..

Der er ingen i Vejle, som har hørt fra den Nigerske landsholdsspiller Victorien Adebayor. Foto: Interalliesfc.com
Der er ingen i Vejle, som har hørt fra den Nigerske landsholdsspiller Victorien Adebayor. Foto: Interalliesfc.com

Bekræfter historie
Det var ellers tiltænkt, at Victorien Adebayor skulle støde til truppen og give chetræner Adolfo Sormani flere muligheder på midtbanen. Klubben havde også sikret sig en købsoption på den nigerske landsholdsspiller, hvis lejeopholdet udviklede sig til at blive en succes.

Men drømmen om succes er nu forvandlet til en stor fiasko, og alt tyder på, at midtbanespilleren ikke kommer til at optræde i Danmarks bedste fodboldrække.

Det bekræfter Jacob Krüger over for Ekstra Bladet, der fanger ham over telefonen.

- Det er rigtigt, at vi ikke kan komme i kontakt med ham, men yderligere er der ikke lige nu at sige, lyder det kortfattet fra den tekniske chef.

Ekstra Bladet arbejder på at få en kommentar fra Inter Allies, der endnu ikke har meldt ud, om de ved, hvor de forsvundne spiller opholder sig.

Se også: Engelsk klub reagerer: Rekordkøb forsvundet fra jordens overflade

Se også: Tidligere stjerne-angriber vil undgå fængsel: - Han er forsvundet

Se også: Fransk fodboldspiller fundet død: Han blev kun 18 år

En overgang steg vandet med 15 centimeter i timen. Nu er fodboldholdet fundet i god behold. Foto: Ritzau Scanpix Samfund - 2. jul. 2018 - kl. 17:48 Her sker miraklet: 12 drenge og fodboldtræner fundet i live efter massiv redningsaktion

20 kommentarer
Vis kommentarer