Lang kontrakt: FCK henter ny angriber

Federico Santander har underskrevet en fem år lang kontrakt med FCK, hvor han er sommerens fjerde indkøb

Federico Santander er nu officielt FCK-spiller (Foto: AP)
Federico Santander er nu officielt FCK-spiller (Foto: AP)

FC Københavns indkøb af angriberen Federico Santander fra Club Guarani i Paraguay er søndag formiddag endelig faldet på plads.

Alle formaliteter er overstået, og Santander har underskrevet en kontrakt, der gælder for de næste fem sæsoner.

- Jeg er meget glad, og jeg er taknemmelig overfor klubben, fordi de har valgt mig.

- Jeg vil give mit bedste for FC København, som er forpligtet til at vinde titler og er en klub, der skal kvalificere sig til internationale turneringer. Det vil jeg hjælpe klubben og mine holdkammerater med, siger Federico Santander til FCK's hjemmeside.

Argentinske Franco Mussis floppede i København. Nu har FCK i hentet en spiller i Sydamerika og har denne gang gjort sin research endnu bedre, siger Ståle Solbakken. (Foto: Lars Poulsen) FC København Ståle: Vi har lært af fiasko-indkøb

Federico jubler i landsholdstrøjen. Nu håber både han og FCK, at det samme sker i løvernes hvide trøje (Foto: AP) FC København Udenlandsk rekordkøb: FCK sprænger banken for angriber

Den 187 centimeter høje angriber fyldte tidligere på måneden 24 år og har en fortid i både franske Toulouse og de to argentinske klubber Racing Club og Tigre.

Han er den fjerde nye spiller, som manager Ståle Solbakken har hentet til den danske hovedstad i sommerpausen.

Tidligere har FC København lavet aftaler med kantspillerne Benjamin Verbic og Kasper Kusk samt med backen Peter Ankersen.

- Vi har fået gjort det, vi håbede, så det er jeg meget tilfreds med.

- Nu handler det om, at vi får de skadede spillere hurtigt tilbage, så vi kan få en fuldt ud kampklar trup, for det siger sig selv, at vi ikke bare kan eller vil erstatte de skadede spillere med nye, siger Ståle Solbakken.

60 kommentarer
Vis kommentarer