Lyngby: Vi kollapsede

- Målet til 2-0 knækkede os fuldstændig, erkender Lyngby-træner Niels Frederiksen

Sønderjyske på 3-0. Og Lyngby på vej mod kollaps. (Foto: Peter Hove Olesen)
Sønderjyske på 3-0. Og Lyngby på vej mod kollaps. (Foto: Peter Hove Olesen)

- Et kollaps! Vi spillede egentlig en fin første halvleg, men man må lade sønderjyderne, at de er skarpe, når det gælder. Og deres scoring til 2-0 knækkede os totalt, erkender en lavmælt Lyngby-træner Niels Frederiksen efter 0-4 blamagen hjemme mod SønderjyskE.

Et resultat, der stort set sikrer gæsterne en ny sæson i ligaen. Forspringet på 12 point til Lyngby sætter de bare ikke over styr efter en flot stime med fire sejre og en uafgjort i de seneste fem opgør.

- Det er noget lort, medgiver Anders Christiansen.

Læs også:

Se også: Lyngby-lussing hjælper OB

- Vi skaber generelt ikke de store chancer, der kan ændre en kamp, som vi egentlig starter fint og har godt fat i – lige indtil de scorer kort før pausen. Vi er bare ikke skarpe nok i nogle af felterne, og det er naturligvis fuldstændig uacceptabelt, vi lader os køre sådan over på hjemmebane i så vigtig en kamp, siger midtbanegeneralen.

- Jeg vil ikke kaste håndklædet endnu, selv om det selvfølgelig havde set lysere ud, hvis vi kun havde haft to point op til OB – og en intern duel i hånden. Der er stadig syv kampe at vinde – men det ryster mig da lidt, at vi i dén grad kan falde sådan sammen, siger Anders Christiansen.

Kantspilleren Uffe Bech var længe en oplevelse for værterne, men den lille tekniker gik også ned med holdet.

- Det var meget skidt. Vi startede okay, men problemet er, at vi mangler den kynisme i felterne, som SønderjysE demonstrerede til overmål. De scorer jo fire mål på ikke så forfærdeligt mange chancer igen. Kampen i Odense kan stadig blive afgørende for, hvem der rykker ned, mener Uffe Bech.

SønderjyskE’s Lasse Vibe scorede til 2-0 og blev dermed manden, der definitivt knækkede det modløse Lyngby-mandskab.

- Jeg vil ikke sige, vi er reddet, men vi har det rigtig sjovt, og det har været en dejlig eftermiddag. Vi skal fortsætte med at fokusere på den næste kamp, og så skal man lige huske, at vi altså også har et pokalsemifinaler mod FCK, vi også lige skal igennem. De kampe har OB og Lyngby ikke, siger Lasse Vibe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere