Lyngby: Vi er stensikre på overlevelse

Lyngbys træner vakler ikke i troen og ser nu frem til direkte duel mod en af de to klubber, som han hænger sin hat på

Lyngby vil ikke give sig i nedrykningskampen (Foto: Ditte Holm Lysgaard/Polfoto)
Lyngby vil ikke give sig i nedrykningskampen (Foto: Ditte Holm Lysgaard/Polfoto)

- Vi har haft en sværere kamp i OB – og dybest set ville jeg være et skarn, hvis jeg ikke siger, at jeg er tilfreds med det ene point. Blandt andet fordi vi var så voldsomt presset i overtiden.

Lyngby-træner Niels Frederiksens optimisme og tro på overlevelse var intakt efter den uafgjorte kamp mod Horsens, og han ser nu frem til en direkte duel mod det SønderjyskE-hold, som han, sammen med OB, hænger hatten på.

Se også: Lyngby-helten er stadig andenmålmand

- Der var meget indianer-fodbold over kampen i dag. Og egentlig er det utroligt, at den slutter 0-0. Men det var også en kamp, der beviste, at vi har flyttet os siden efteråret, og jeg er meget tilfreds med spillernes indsats, sagde Niels Frederiksen, der blandt andet kunne glæde sig over en flot indsats af sine reservemålmand Lukas Fernandes.

Hans kollega hos Horsens Johnny Mølby havde også en målmand som bedste mand. 20-årige Frederik Rønnow har spillet de seneste tre Superliga-kampe for de gule – uden at der er scoret mod ham.

Se også: Langgaber uden mål i Horsens

Det aftvinger respekt hos træneren, der til gengæld ikke var tilfreds med spillet ude på banen.

- Det virkede som om, at vi ikke var klar oppe i hovedet. Og dette var et bevis på, at der skal en toppræstation til hver gang, hvis vi vil vinde kampene, fastslog Mølby, der holder sit hold på den Europa-givende 3. plads.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere