N'Doye sænkede Lyngby

FC København bevarede forspringet til FC Nordsjælland i toppen af Superligaen

Kris Stadsgaard forfølges af Lyngbys Bajram Fetai - det lykkedes Stadsgaard og FCK at afvise både Lyngby og angrebet fra FC Nordsjælland i toppen af Superligaen. (Foto: Magnus Holm)
Kris Stadsgaard forfølges af Lyngbys Bajram Fetai - det lykkedes Stadsgaard og FCK at afvise både Lyngby og angrebet fra FC Nordsjælland i toppen af Superligaen. (Foto: Magnus Holm)

FC København holdt søndag forspringet på tre point til titelrivalerne fra FC Nordsjælland, da det i Lyngby blev til en 3-1-sejr for de forsvarende mestre.

Angrebsduoen N'Doye/Santin afgjorde en kamp, som løverne kontrollerede det meste af vejen.

Thomas Delaney måtte udgå med en skade kort inden pausen, og indskiftede Pape Pate Diouf kom straks til en stor chance.

Nicklas Højlund reddede i første omgang, før Dame N´Doye satte riposten i nettet.

Den unge Lyngby-keeper holdt i 2. halvleg sit hold inde i kampen, da FCK-angriberne fik kæmpe chancer for at udbygge føringen, mens Lyngby satsede på en udligning.

Santin lynede to gange
Først fandt N'Doye med en smuk aflevering Diouf på bagerste stolpe, men hans hovedstød fra to meters afstand voldte ikke Højlund de store problemer.

Få minutter senere blev Santin spillet helt blank midt for mål, men hans hovedstød sad ligeledes lige på Højlund.

Med et kvarter igen revancherede den brasilianske angriber sig, da han blev spillet fri i dybden og fra spids vinkel bankede kuglen i mål via indersiden af den fjerneste stolpe.

Lyngby reducerede til 1-2 i det 82. minut, da Patrick Mortensen kom frem til et fint indlæg til bagerste stolpe og sparkede bolden højt i nettet.

Hjemmeholdet havde efterfølgende flere opløb til udligning men blev kort før tid straffet i en kontra, der bragte N'Doye til sit andet mål i kampen.

0 kommentarer
Vis kommentarer