Lyngby-træner tror stadig på overlevelse

Lyngbys træner Niels Frederiksen ærgrede sig over manglende held og marginaler i søndagens nederlag til FCK

FC København slog til på det mest uheldige tidspunkt i en fodboldkamp. Set med Lyngby-briller. FCK bragte sig foran 1-0 lige før pausefløjtet, og det blev afgørende for FCK's 3-1-sejr.

- Hvis man skal have point mod FCK, i hvert fald når man hedder Lyngby, så skal man ramme dagen på alle parametre. Man skal også have marginalerne med sig, siger Lyngby-træner Niels Frederiksen.

- Og det er klart, at det lortemål, FCK får et minut før, vi skal ned i kabinen, påvirker os lidt for meget negativt. Det skal vi bare undgå, hvis vi skal vinde eller have point i sådan nogle kampe, siger han.

Niels Frederiksen mener, Dame N'Doyes 1-0-mål blev et vendepunkt i kampen, og det var i FCK's favør.

- Det mål bliver nok lidt udslagsgivende. Der er en verden til forskel på at gå i kabinen med 0-0 i stedet for 0-1.

Kris Stadsgaard forfølges af Lyngbys Bajram Fetai - det lykkedes Stadsgaard og FCK at afvise både Lyngby og angrebet fra FC Nordsjælland i toppen af Superligaen. (Foto: Magnus Holm) Lyngby N'Doye sænkede Lyngby

- Selv om vi fik snakket om, at vi stadig havde muligheder, så blev det bare lidt tungere. Jeg er ærgerlig over det mål, fastslår Niels Frederiksen.

Lyngby har stadig en god chance for at redde sig endnu en sæson i Superligaen, selv om holdet ligger under nedrykningsstregen.

- Vi har næsten lige så fine muligheder for at overleve i Superligaen som før nederlaget. I den position vi er i, skal vi ud at hente nogle point i nogle kampe, hvor folk ikke forventer, vi henter point.

FC København SLUT: FCK vandt i Lyngby

- Det synes jeg allerede vi har gjort, selv om det ikke lykkedes mod FCK. Men selvfølgelig kan det lade sig gøre, fastholder Niels Frederiksen.

Også veteranen Thomas Rasmussen er optimistisk omkring Lyngbys chancer for redning.

- Vi tror stadig på det. Det er klart, at vi skal have nogle point på kontoen, og vi har en sindssyg vigtig kamp mod HB Køge på torsdag.

- Nu skal vi lige komme os over nederlaget til FCK, og så skal vi have tre point mod HB Køge. Det er simpelthen et must. Alt andet er ikke godt nok, siger Thomas Rasmussen.

Lyngby har seks point op til Sønderjyske, som spiller mandag på udebane mod AGF.

0 kommentarer
Vis kommentarer