Lyngby holder Kim Aabech-sag intern

Lyngby ønsker ikke at kommentere Kim Aabech-sagen, men bekræfter, han fortsætter i klubben på ændrede vilkår

Lyngby lukker i (Foto: Benjamin Kürstein)
Lyngby lukker i (Foto: Benjamin Kürstein)

Det er ikke mange oplysninger, der siver ud fra Lyngby omkring offensivspilleren Kim Aabech, der onsdag har fået lov til at fortsætte i klubben.

Lyngbys bestyrelsesformand, Torben Røsler, vil ikke kommentere Kim Aabech-sagen over for Ritzau.

Lyngby-chok: Kim Aabech fortsætter i klubben

På Lyngbys hjemmeside opsummerer klubben blot kortfattet, at Kim Aabech i de seneste måneder har været involveret i flere uheldige episoder.

Lyngby refererer også, at Kim Aabech af Dansk Boldspil-Unions (DBU) disciplinærudvalg er blevet idømt otte spilledages karantæne, primært for spil på egen kamp og sekundært for at 'afgive urigtige eller i bedste fald ufuldstændige oplysninger'.

Lyngby har spillet fallit

Lyngby ønsker fortsat ikke at kommentere disciplinærudvalgets afgørelse, men bekræfter, at Kim Aabech fortsætter i klubben på en ændret kontrakt.

- Som følge af disciplinærudvalgets afgørelse har Lyngby efter grundige overvejelser og dialog med Kim Aabech besluttet at ændre Kim Aabechs kontrakt med Lyngby væsentligt, således at disse ændringer samlet set afspejler hele det forløb, der har været i forhold til Kim Aabech de seneste måneder.

- Personalesager er som det helt klare udgangspunkt interne i alle virksomheder, og Lyngby Boldklub og Kim Aabech har i øvrigt ikke yderligere kommentarer til ovennævnte, skriver klubben.