Sportsnyhed endte med job til Lyngby-boss

Curt Stavis læste i januar på en netavis, at direktøren i Lyngby stoppede, og så kontaktede han formanden

Det kan betale sig at følge godt med i medierne (Foto: Anthon Unger)
Det kan betale sig at følge godt med i medierne (Foto: Anthon Unger)

Lyngby Boldklubs nye administrerende direktør, Curt Stavis, handlede hurtigt, da han for godt en måned siden på en sportshjemmeside læste, at Birgit Aaby stoppede som direktør i superligaklubben.

- De sidste 10 år har jeg tænkt, at hvis der nogensinde kom en chance for at lede Lyngby, så ville jeg gerne det. Det har bare været en løs tanke. Det har aldrig konkretiseret sig i, at jeg har sendt en ansøgning eller lignende, siger Curt Stavis.

- Tilfældigvis stod der i artiklen, at stillingen var ledig, og at man bare kunne henvende sig til bestyrelsesformanden, hvis man var interesseret. Det blev jeg nødt til at prøve, fortæller han.

Var den helt rigtige
- Det gjorde jeg så, og så gik det stærkt. De mente, at jeg var den helt rigtige, og nu er jeg allerede i gang.

Bestyrelsesformanden i klubben ikke overraskende tilfreds med Stavis' beslutning om at søge jobbet.

- Jeg er yderst tilfreds med, at det er lykkedes at finde den rigtige person til posten som direktør i selskabet. Jeg er overbevist om, at Curt Stavis har de rette kompetencer til at sikre, at den positive udvikling i Lyngby Boldklub A/S kan blive yderligere forstærket, lyder det fra Torben Røsler til klubbens hjemmeside.

Selvstændig
Curt Stavis har de senere år været selvstændig og har desuden erfaring fra ledende stillinger i danske og udenlandske virksomheder.

Han har de senere år især beskæftiget sig med udvikling af kommercielle forretningsprojekter, blandt andet inden for professionel fodbold.

Lyngby indtager næstsidstepladsen i Superligaen, der fortsat holder vinterpause. Ligaen genoptages den første weekend i marts.