Lyngby-talent fik ledbåndsskade

U20-landsholdsspilleren Ryan Laursen fik chancen fra start i træningskamp og blev skadet

Ryan Johnson Laursen blev skadet i Lyngbys første træningskamp i år. (Foto: lyngby-boldklub.dk)
Ryan Johnson Laursen blev skadet i Lyngbys første træningskamp i år. (Foto: lyngby-boldklub.dk)

Lyngby er kendt for at have en fantastisk ungdomsafdeling, der kan levere talenter. Et af talenterne er den 19-årige højreback Ryan Johnson Laursen.

Ryan Laursen er blevet fast tilknyttet superliga-mandskabet og med et par skader i Lyngbys forsvar, fik han lov til at starte inde mod Trelleborgs IF ved en træningskamp i Sverige.

Overblik: Sådan handlede din superliga-klub

Desværre for U20-landsholdsspilleren rendte han dog ind i en skade, da han kom skævt ind i en tackling med en modstander.

- Ryan og modstanderen får desværre tacklet på hver sin side af bolden, og da Ryan kommer lidt skævt ind i den, giver det et slag hele vejen op gennem hans ben og op i knæet, siger Lyngby-manager Niels Frederiksen til ekstrabladet.dk.

Vindere og tabere i transfervinduet

Ryan Laursen er meget ærgerlig over uheldet, når han nu han havde fået chancen fra start, men Niels Frederiksen er lige så ærgerlig.

- Ryan gjorde det rigtig godt, og han fik lov til at starte på grund af et par skader i forsvaret, siger Niels Frederiksen, og peger på en lys fremtid for den unge forsvarsspiller.

- Vi forventer os rigtig meget af ham. Det er ikke planen, at han skal spille så meget i løbet af foråret, for han går stadig i skole, men efter sommerferien går han ind på fuld tid med de andre, og så kommer der til at ske noget, siger Frederiksen.

Lyngby bekræfter: Henter Lekic

Skaden til Ryan Laursen blev undersøgt i går, og alt tyder på at korsbåndet er sluppet og ledbåndet er sluppet lettere end forventet.

- Vi regner med at han er ude i to til fire uger. Det ligner et slag på ledbåndet, men der var umiddelbart ingen varige skader, forklarer Niels Frederiksen.

Lyngby vandt i træningskampen mod Trelleborgs IF med 1-3. Peter Madsen, Martin Bergvold og Bajram Fetai stod for Lyngbys mål.