Annonce:
Annonce:

Lyngby-fans: Skrid Aabech!

De sjællandske fodboldfans har fået nok af Kim Aabech i kølvandet på druk- og spille-skandalerne

Kim Aabechs popularitet er stærkt for nedadgående i Lyngby og omegn. (Foto: Ernst van Norde)
Kim Aabechs popularitet er stærkt for nedadgående i Lyngby og omegn. (Foto: Ernst van Norde)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Lyngby Boldklub

Han har været den altooverskyggende profil i Lyngby.

Men efter de seneste dages afsløringer af Kim Aabechs byture - og ikke mindst hans ulovlige gambling på et Lyngby-nederlag til FCK - har Lyngbys trofaste fans fået nok.

På den officielle fanklub, Blue Vikings'. hjemmeside raser debattørerne over Aabechs tåbeligheder.

DBU bekræfter: Matchfixing-sag mod Aabech

- Farvel Aabech .. Mon ikke de har en plads til dig i Gladsaxe-Hero?, spørger LJH, mens brugeren 'Lyngbyermithold' er endnu klarere i mælet:

- Jeg er HELT ENIG! RAUS Aabech ASAP! Forstår fandme godt hvis NF og Aabech ikke nyder truppens tillid pt., skriver han med henvisning til Kim Aabech og træner Niels Frederiksen.

'Dobbeltgængeren' er heller ikke imponeret og foreslår, at tilhængerne går i aktion.

Lyngby-træner tavs om Aabech

Annonce:

- Denne her har jeg ikke hørt om før... Hvis det er sandt er det dråben der får bægeret til at flyde over! Aabech RAUS nu. Jeg foreslår faktisk, at vi som fans sætter pres på klubben, og ikke gider stå model til mere fra Aabech. Det kan simpelthen ikke være rigtigt at han laver sådan et nummer i en kamp han selv er med i. Manden er jo komplet idiot og ikke til nogen gavn for holdet længere, skriver han og fortsætter:

- Hvis der var en kamp i weekenden så havde jeg været forgangsmand for en stor-boykot. Jeg gider ikke betale for at se mit hold, sålænge der render en idiot rundt og spiller penge på sejr til modstanderen. Oven i alt det andet lort der har været med ham, så bør det hele slutte nu! Kan han ikke fyres, så skal han omgående degraderes til at løbe runder på træningsanlægget hver eneste dag, og ikke deltage i træningen. Nu stopper det sgu, lyder det med oprigtig harme.

Kim Aabech i ny skandale

Hvis tonen på debatforummet er dækkende for den generelle holdning blandt Lyngbys fans, så skal Kim Aabech nok ikke forvente at blive modtaget med åbne arme, hvis det bliver til flere kampe i den blå trøje.

Aabech nær fyret for druk

Annonce:

- Hvis det er sandt så er det bare UD!! Så har han pisset på både klub og fans på det groveste! At manden er en kæmpe Muppet! er der ingen tvivl om, men man har altid holdt hånden over ham fordi han var Lyngby dreng og fordi han skulle forstille at havde hjerte for klubben! Men siden sidste sæson har han haft mere travlt med at udtale, hvor meget han gerne ville væk, samt at udvise en dybt uprofessionel attitude!, skriver 'Murphy', der også hellere ser Aabechs hæl end tå.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: