Agent: Lyngby giver Aabech sorte penge

Agent afslører i sms, at Kim Aabech får 21.000 kroner sort hver måned i Lyngby. Se den afslørende sms her

SMS'en fra Jacob Laursen.
SMS'en fra Jacob Laursen.

Efter at have flirtet med både AGF, Randers og en tysk klub i løbet af foråret valgte Kim Aabech for to uger siden at forlænge sin kontrakt med Lyngby Boldklub. Men noget kunne tyde på, at Lyngby har været ualmindelig kreative i bestræbelserne på at holde på den målfarlige angriber.

Ekstra Bladet er kommet i besiddelse af flere sms’er fra Kim Aabechs rådgiver, den tidligere landsholdsspiller Jacob Laursen, afsendt i dagene omkring kontraktforlængelsen, og disse tegner et billede af urent trav i kontraktforhandlingerne.

’De betaler ham (Kim Aabech red.) 21000 kroner sort hver måned, og det er et stort problem, for Kim fortæller alt og alle det   ...’, står der blandt andet i en af sms’erne afsendt 15. juni 2011.

En sms, der er afsendt dagen efter, at Lyngby jublende kunne berette, at de havde lavet en ny treårig aftale med deres offensive es.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger var Randers FC og AGF begge klar til at betale Kim Aabech 110.000 kr. om måneden. Men da de seneste forhandlinger med AGF strandede, slog Lyngby til med et tilbud, som ifølge Jacob Laursens sms altså har rummet en skattefri luns på samlet set 252.000 kr. årligt.

Læs Ekstra Bladets afsløring af Lyngbys fiflerier:
Betalte med gavekort

Sur FCN-boss: Lyngby pisser ved siden af

At Kim Aabech skulle fortælle om de sorte penge til alt og alle, er dog ikke tilfældet, da Ekstra Bladet fangede ham på telefonen.

– Nej, det passer ikke. Jeg kender ikke noget til sorte penge, siger han.

Også sms’ens afsender, Jacob Laursen, der i forløbet omkring kontraktforhandlingerne fungerede som rådgiver for Aabech på det sportslige område, afviser at give Ekstra Bladet en forklaring:

– I en sms afsendt fra din mobil står der, at Kim Aabech modtager 21.000 kroner sort om måneden.


– Som sagt så har jeg jo rådgivet Kim på det sportslige område. Og det er jo klart i forhold til det, hvad vi har snakket om, det er jo fortroligt mellem Kim og jeg, så det kan jeg ikke umiddelbart have nogen kommentarer til, siger Jacob Laursen, der trådte til som agent for Aabech, da denne fortrød sin aftale om et sommerskifte til Randers FC, fordi kronjyderne havde sendt spillerens kontraktpapirer fra Lyngby rundt til samtlige Superliga-klubber.

De papirer rummede også besynderlige beløb, der kunne tolkes som sort betaling.

Tavshed i Lyngby
Selv om Ekstra Bladet i flere dage har forsøgt at få en kommentar til de mildest talt besynderlige kontraktforhold i Lyngby Boldklub fra både direktør Birgit Aaby, bestyrelsesformand Torben Røsler samt sportschef Birger Jørgensen, så har ingen af de tre valgt at svare på de efterhånden mange henvendelser.

Lyngbys Torben Røsler afviste i går til TV2 Sporten, at man har gjort noget ulovligt - uden dog at forklare Ekstra Bladets afsløringer de seneste dage.

Ved du noget? Tip os på mail: 1224@eb.dk eller sms/mms: 1224 (alm. sms-takst).