Nye fiflerier i Lyngby

Den tidligere Lyngby-spiller Lasse Rise blev aflønnet med gavekort og benzinkort i stedet for løn

Den tidligere Lyngby-spiller Lasse aftalte i begyndelsen af 2010 med Lyngby-ledelsen, at en del af hans løn skulle falde som gavekort. (Foto: Andreas Szlavik)
Den tidligere Lyngby-spiller Lasse aftalte i begyndelsen af 2010 med Lyngby-ledelsen, at en del af hans løn skulle falde som gavekort. (Foto: Andreas Szlavik)

Det er ikke lang tid siden, de kontraktlige forhold mellem Lyngby Boldklub og Kim Aabech var til stor diskussion.

Nu står den nordsjællandske superligaklub igen med et forklaringsproblem.

Ekstra Bladet kan torsdag dokumentere, at man i aftalen med den tidligere spiller Lasse Rise har tilbudt gavekort på tusindvis af kroner og benzinkort hver måned.

Aftalen er skruet sammen med så mange specielle løndele, at det falder i øjnene. Gavekort, benzinkort, godtgørelser og kampbonus til indkøb af godkendte 'artikler'.

– Det her er i hvert fald skattepligtig indkomst. Og det er også noget, hvor det påhviler arbejdsgiveren at indberette det, siger rådgivende skatterevisor Christen Amby og betegner konstruktionen som 'speciel'.

Se aftalens indhold hér.

I aftalen med Rise står det også helt klart, at aftalen, der fremgår af mailen mellem Lasse Rise og Lyngby, aldrig har været indsendt til Dansk Boldspil-Union. Altså en regulær skuffeaftale.

Kontrakt-klubber må ikke udbetale penge til spillere, som ikke er nedfældet i en kontrakt.

Ved du noget? Tip os på mail: 1224@eb.dk eller sms/mms: 1224 (alm. sms-takst).

Læs meget mere om sagen og se mailkorrespondancen mellem sportschef Birger Jørgensen og Lasse Rise i e-avisen hér.

0 kommentarer
Vis kommentarer