Trænere irriterede over banen i Lyngby

Både Lyngby-træner Niels Frederiksen og FC Nordsjællands Morten Wieghorst er kritiske over for banen i Lyngby

Morten Wieghorst er ikke tilfreds med banen i Lyngby. (Polfoto)
Morten Wieghorst er ikke tilfreds med banen i Lyngby. (Polfoto)

Det lignede længe sandkassebold, da Lyngby søndag eftermiddag besejrede FC Nordsjælland 1-0 hjemme i Superligaen.

Det føg om ørerne på spillerne, når de sparkede bolden af sted, så spillet blev derefter i den vigtige bundkamp.

Begge holds trænere er da også kritiske over for banens tilstand på Lyngby Stadion.

- Det var en lige kamp. En uskøn kamp, og det kan det kun blive, som banen så ud. Regnen kom et par timer for sent, så det var svært for begge hold, siger FC Nordsjællands træner, Morten Wieghorst.

I de afsluttende minutter brød et uvejr løs og gjorde banen særdeles våd.

Lyngbys træner, Niels Frederiksen, er på linje med sin kollega.

- Spillet var jo forfærdeligt til tider fra begge hold, og det har en naturlig årsag. Det var meget svært at spille på den bane, den var ikke særligt god. Det er ikke godt nok, vi må arbejde på at få en bedre bane, siger Lyngby-træneren.

Både Lyngby og FC Nordsjælland forsøger normalt at spille teknisk fodbold, men især hjemmeholdet havde spillemæssige problemer.

Det medførte et hav af fejlafleveringer, ikke mindst i første halvleg, inden Bajram Fetai sikrede sejren på et kanonskud kort inde i anden halvleg.

Morten Wieghorst gider dog ikke beskæftige sig med, om Lyngbys sejr var fortjent.

- De har vundet, så de får de tre point. Jeg beskæftiger mig meget lidt med, om det er fortjent eller ufortjent. Tillykke til Lyngby, de gjorde det, der skulle til. De scorede et mål mere end os, og et flot et af slagsen. Desværre formåede vi ikke at finde svaret.

- Vi formåede ikke at skabe ret meget efter deres føringsmål, primært fordi det blev spil med andenbolde, som vi ikke er specielt dygtige til, analyserer Morten Wieghorst.

Lyngby er med sejren på syvendepladsen i Superligaen med 32 point. FC Nordsjælland har et point færre på niendepladsen, og holdet ligger to point over nedrykningsstregen. /ritzau/

0 kommentarer
Vis kommentarer