Abelyde og dødstrusler mod Lyngby-spiller

Nogle fans blandt Hvidovres publikum opførte sig ad helvede til under tirsdagens pokalkamp mod Lyngby

Ayoub Sørensen scorede til 2-1 for Lyngby i Hvidovre - det fik nogle blandt hjemmeholdets fans til at kamme helt over. (Foto: Jens Dresling)
Ayoub Sørensen scorede til 2-1 for Lyngby i Hvidovre - det fik nogle blandt hjemmeholdets fans til at kamme helt over. (Foto: Jens Dresling)

Lyngby-spilleren Ayoub Sørensen blev i onsdagens kamp i Ekstra Bladet Cup mødt med abelyde og andet racistisk lort på sin gamle hjemmebane i Hvidovre, hvor han spillede indtil for to år siden.

- Tilskuerne blev ved med at råbe abelyde og racistiske ting som 'sorte svin', og at jeg skulle smutte hjem til mit eget land, siger Sørensen til bold.dk.

- Jeg havde lovet mig selv, at hvis jeg scorede, så ville jeg ikke juble. Men da jeg scorer til 2-1 i overtiden, et mål jeg tror afgør kampen, så jubler jeg selvfølgelig og løber ud til fansene og danser. Desværre kommer vi ud i straffesparkskonkurrence, og så går fansene helt amok, siger Ayoub Sørensen til bold.dk.

- De kan råbe, at jeg er en dårlig spiller, eller at jeg skal skride tilbage til Lyngby, men at de råber, at de vil slå mig ihjel og sådan nogle ting, det er meget skræmmende.

- Det er ikke hver dag, man hører 'vi ved hvor du bor' og abelyde og sådan nogle ting. På banen er det en ekstra motivation, jo mere de råber, des mere opsat bliver jeg på at score. Men når man så kommer ned i omklædningsrummet, og man kommer hjem, så er det skræmmende, siger 22-årige Ayoub Sørensen.

Fraktioner blandt Lyngbys egne fans har tidligere gjort sig uheldigt bemærket med racistiske udfald mod andre holds spillere, som fx under en træningskamp mod FCK i 2007.

0 kommentarer
Vis kommentarer