Aabech ligeglad med fuck-fingre

Kim Aabech, der med modtaget med fuckfingre og klapsalver, var skuffet over Lyngby-nederlaget, men lykkelig for at være på banen igen

Kim Aabech går fra banen efter Lyngbys nederlag. (Foto: Jens Dresling)
Kim Aabech går fra banen efter Lyngbys nederlag. (Foto: Jens Dresling)

Den skandaleombruste Lyngby-spiller, Kim Aabech, kom atter på græs i eftermiddagens kamp mod FC Midtjylland efter otte spilledages karantæne.

Han kunne dog ikke gøre forskellen, og måtte i sin ’debut’-kamp gå fra banen med et 2-1-nederlag.

Ekstra Bladet fangede en tydeligt skuffet spiller efter kampen.

- Det er dejligt at være tilbage og mærke græsset igen, men det er selvfølgelig en hård skæbne at tabe i sin debut-kamp, hvis man kan kalde den det, sagde Kim Aabech til Ekstra Bladet.

Hvordan synes du selv , du klarer det?

- Jeg synes, at jeg gør det ok. Jeg kommer ind og bidrager med det jeg kan. Jeg holder godt på bolden, men det er klart, jeg kan mærke, at jeg mangler noget luft, sagde han.

Se også: Lyngby tabte - Aabech fik fingeren

Da Kim Aabech blev skiftet ind var der en del klapsalver fra publikum - men også nogen buhen og et par fuck-fingre fra fansene.

Det var ikke alle ude på lægterne, der var lige imponerede, da du kom på banen. Det var en del buhen fra Lyngbys lægter. Hvordan har du det med det?

- Det tager jeg mig ikke af. Hvis jeg havde scoret til 2-2, havde der nok ikke været så meget. Sådan er det, sagde Kim Aabech efter kampen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere