Annonce:
Annonce:

Lyngby er klar til at fusionere med HIK

Lyngby vil fusionere med HIK for at vinde kampen om det nordsjællandske

Lyngby vil gerne fusionere. Men ikke med FCN (Foto: Andreas Szlavik)
Lyngby vil gerne fusionere. Men ikke med FCN (Foto: Andreas Szlavik)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Lyngby Boldklub

Lyngby er klar til at gå ind i konkrete drøftelser om en fusion med 2. divisionsklubben HIK fra Hellerup.

Det siger Lyngbys bestyrelsesformand, Torben Røsler, til Berlingske.

- HIK er en interessant klub. Jeg tror, at alle klubber skal kigge på mulighederne for at blive større, og vi vil godt stå i spidsen for en nordsjællandsk fusion eller overbygning.

- I sådan en forbindelse vil HIK passe rigtig godt sammen med os. Det er en stor klub med et fantastisk ungdomsarbejde, især deres U/12-afdeling er god, og klubben ligger i en rigtig god kommune, som i øvrigt også er vores nabokommune, siger Torben Røsler.

HIK klar til snak
På den anden side af kommunegrænsen er HIK lydhør over for Lyngbys ambitioner om en fusion. Men det skal kun foregå på eliteplan, understreger fodboldformand Per Garbo.

Annonce:

- Sådan noget er altid interessant, og vi er selvfølgelig parate til at tale med andre, for vi er mange klubber, der er i samme båd, og som har svært ved at klare os alene.

- Jeg har før deltaget i drøftelser med Lyngby, og det vil jeg bestemt ikke afvise at gøre igen. Men jeg vil gerne slå fast, at vi ikke er interesserede i at slå ungdomsafdelingerne sammen.

- Det, der kunne blive tale om, er en overbygning, siger Per Garbo.

Mens Lyngby flirter med Hellerup-klubben om en fusion, er man til gengæld kolde over for FC Nordsjællands tilnærmelser om en fusion mellem de to superligaklubber.

Nej tak til FC Nordsjælland
FC Nordsjællands klubejer, Allan K. Pedersen, har for nylig luftet et tanke om et samarbejde med Lyngby, men det bliver afvist.

- Vi har selv et nyt stadion på vej (senest i 2014, red.), der ligger langt bedre geografisk, demografisk og trafikalt end deres, vores ungdomsarbejde betragter vi som bedre end FC Nordsjællands, og i løbet af en årrække skal vi jo selv indhente FCN, siger Torben Røsler.

Det ryster Allan K. Pedersen på hovedet af.

- Det er det rene galimatias, det er tåbeligt, at man ikke tænker ud af boksen, men man kan jo ikke tvinge folk til truget, siger han.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: