Annonce:
Annonce:

Traoré: Det var en meget hård udvisning

Christian Traoré forstår intet af sin udvisning mod Horsens - dommer Michael Svendsen forsvarer sin kendelse

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Lyngby Boldklub

At kaste eller sparke bolden væk udløser som regel en advarsel. Alligevel var der delte meninger om den, Christian Traoré fik for en sådan forseelse i kampen mod Horsens.

For Lyngby-backen havde nemlig allerede fået et gult kort, så forseelsen kostede en udvisning for en aktion, som han selv synes var temmelig uskyldig.

- Jeg synes, at det var rigtig hårdt dømt. Det er ikke meget, jeg kaster den bold væk. Selvfølgelig blev jeg irriteret over, at indkastet ikke blev dømt til os, men jeg behøver vel ikke at være bolddreng for Horsens, siger Christian Traoré til ekstrabladet.dk.

- Burde du ikke bare have ladet bolden falde?

- Jo, jo. Jeg kunne jo også have givet bolden i hænderne på Horsens-spilleren, siger han ironisk for at understrege, at han ikke ligefrem ønskede at give modstanderen muligheden for et hurtigt kontraangreb.

Annonce:

Men det burde han have gjort påpeger dommer Michael Svendsen.

- Jeg følger de regler og retningslinjer, der er stukket ud. Man må ikke hindre en hurtig igangsætning, siger dommeren, der godt kan forstå, at kendelsen bliver opfattet lidt hård.

- Ja, der er jo ikke noget voldeligt eller noget i den retning bag.

- Men jeg plejer at sige, at politibetjenten sikkert heller ikke synes, at det er den største forseelse at give en bøde til en, der har kørt uden lys på cyklen. Men han skal gøre det alligevel. Sådan er det også for mig i denne situation, siger Michael Svendsen.

Det blev dyrt for Lyngby at måtte spille i undertal i hele anden halvleg. Horsens vand unden at overanstrenge sig, og det havde Christian Traoré det naturligvis ikke så godt med.

- Selvfølgelig bærer jeg en stor del af ansvaret for nederlaget. Jeg er super ked af det, og det har jeg også sagt til holdkammeraterne, siger han.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Annonce:
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: