Lyngby-målmand ærgrer sig over pointtab

Rune Pedersen er ikke glad for, at klubben torsdag blev fratrukket tre point i Superligaen

- Det gør det ikke nemmere at overleve, siger Rune Pedersen. (Foto: Andreas Szlavik)
- Det gør det ikke nemmere at overleve, siger Rune Pedersen. (Foto: Andreas Szlavik)

Lyngbys mission om at overleve endnu en sæson i Superligaen blev ikke gjort lettere af, at Dansk Boldspil-Union torsdag fratog klubben tre af de fire point, som klubben havde optjent i sæsonens ni ligakampe. Det vurderer Lyngbys målmand, Rune Pedersen.

- Det gør det ikke nemmere at overleve. Det er ikke lige et drømmescenario. Lige nu kunne vi måske godt bruge at få tildelt tre point. Der er ingen tvivl om, at vi har store udfordringer foran os i forhold til at blive oppe, og det hjælper det her selvfølgelig ikke på, vurderer Rune Pedersen.

Lyngby mister de tre point, fordi klubben ikke havde orden i kontakten med spilleren Lasse Rise i 2010. Lasse Rise spiller nu for Randers FC.

Ikke fuldstændig uoverkommeligt
Med de fratrukne point er Lyngby nede på sidstepladsen i Superligaen med blot et enkelt point. Klubben har syv point op til Silkeborg, som ligger lige over nedrykningsstregen.

- Det er ikke rart at miste tre point, og den 10.plads, som er målet for os i år, den kommer længere væk.

- Omvendt kan man sige, at det trods alt kun er tre point. Hvis vi ender med at mangle et eller to point, er det selvfølgelig ikke så godt, men det er ikke et pointtab, som er fuldstændig uoverkommeligt, vurderer Rune Pedersen.