Fetai: 'Helt nede lige nu'

Trods et kanonmål var Bajram Fetai knust over nederlaget, mens vindernes træner kaldte sejren for fuldt fortjent

Mens det stadig var sjovt: Bajram Fetai jubler med Kim Aabech på ryggen over sin flotte scoring, der startede det underholdende boldbal på Lyngby Stadion.  (Foto: Jens Dreisling)
Mens det stadig var sjovt: Bajram Fetai jubler med Kim Aabech på ryggen over sin flotte scoring, der startede det underholdende boldbal på Lyngby Stadion. (Foto: Jens Dreisling)

Der var dømt kontraster i ansigterne og attituderne kort efter aftenens bundkamp på Lyngby Stadion, hvor Esbjerg sejrede 2 - 1 på et mål kort før tid af Søren Rieks.

- Jeg har aldrig scoret et så vigtigt mål i min karriere. Det viser, hvad holdet er lavet af, og jeg tror fuldt ud på overlevelse nu, sagde Rieks til Onside.

Træner Jess Thorup var også tilfreds med resultatet:

- Jeg var ikke tilfreds efter første halvleg, men gav dem en opsang i pausen. Vi spillede en super anden halvleg med chancer til flere mål, og sejren var fuldt fortjent.

- Vi viser god moral og vinderattitude med vores nye træner. Jess ser tingene lidt anderledes end Ove (Pedersen, red.) og snakker meget med de enkelte spillere, og det giver noget tryghed, sagde Thomas Gaardsøe om klubbens nylige trænerskifte med Jess Thorup som ny chef.

Hos hjemmeholdet var der til gengæld dybe panderynker - ikke mindst hos målscorer Bajram Fetai trods hans flotte helflugter til 1 - 0.

- Det skal ikke ske, men nu er det sket fem kampe i træk. Det er en tendens for os, at vi sætter føringer over styr mod slutningen, og det knækker os på moralen. Jeg er helt nede lige nu, sagde Fetai og fortsatte:

- Vi har en lad indstilling til anden halvleg og ligger for langt tilbage uden pres og aggressivitet. Nu bliver det alvorligt for os, og vi skal kigge ind i os selv.