David Nielsen: Holder selvfølgelig øje med Boysen

David Nielsen lukker Lyngbys transfervindue. Han medgiver imidlertid, at David Boysen er en spiller, man holder øje med

Lyngby-træneren har et øje på den tidligere Lyngby-spiller David Boysen. Foto: Polfoto
Lyngby-træneren har et øje på den tidligere Lyngby-spiller David Boysen. Foto: Polfoto

Der er ikke nogen grund til at arrangere en rustur i Lyngby Boldklub på baggrund af januars transfervindue. Ingen nye spillere er således kommet til de kongeblå i løbet af vinter-vinduet, og det kommer næppe til at ændre sig her på sidstedagen.

Lyngby-manager David Nielsen er således klar til at lukke vinduet. Et vindue, hvor klubben har sagt farvel til Jesper Blicher, Philip Rasmussen og Frederik Gytkjær.

- Ja, vinduet er stort set lukket. Vi holder selvfølgelig øje og er stadig i live, men alt i alt er vi kommet godt i mål med at slanke truppen. Vi ser altid flere vinduer frem, og vi havde travlt i sommer. Denne gang har det så været knap så travlt, siger David Nielsen til tipsbladet.dk.

I efteråret markerede flere Lyngby-spillere sig positivt, men det har ikke ført til interesse i dette transfervindue.

- Vi har ikke fået nogen henvendelser overhovedet. Det er selvfølgelig Jeppe Kjær, Mikkel Rygaard og Jesper Hansen, der springer mest i øjnene, men vi har sikret dem på lange kontrakter, og de skal ingen steder, fastslår David Nielsen.

Lyngby har været sat løst i forbindelse med David Boysen, der tidligere på måneden fik ophævet sin kontrakt med hollandske Roda. Som tipsbladet.dk tidligere kunne fortælle, er han dog spærret fra at repræsentere andre danske klubber end Brøndby i denne sæson, og det lægger selvsagt en dæmper på David Nielsens engagement.

- Vi holder selvfølgelig øje med de spillere, vi tidligere har gjort erfaringer med, og det gælder også Boysen, men han er spærret i efteråret, så det får vi ikke noget ud af, siger Lyngby-bossen.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Millionhandel: FCM sender forsvarsspiller til Bundesligaen

Nicklas Bendtners transfervindue er afgjort

Kampen om de dyre ben: Sådan foregår en fodboldtransfer