Divisionsforening: Lyngby melder at Brøndby-kamp spilles

På trods af at Lyngby endnu ikke har fundet en ny ejer, har klubben meddelt, at kampen mod Brøndby spilles

Ekstra Bladet forklarer Lyngby BKs situation

Midt i konkurssnak og onsdagens farvel til fire spillere i Lyngby Boldklub har Divisionsforeningen fået at vide, at klubben er klar til at afvikle søndagens hjemmekamp mod Brøndby.

Det oplyser Peter Ebbesen, turneringschef i Divisionsforeningen.

- Jeg kan bekræfte, at LB (Lyngby Boldklub, red.) har informeret os om, at kampen spilles som planlagt søndag på Lyngby Stadion, skriver Peter Ebbesen i en sms til Ritzau.

Meldingen kommer på trods af, at klubben endnu ikke har fundet en ny ejer.

- De skal spille, så længe de ikke er erklæret konkurs, uanset at de pt. prøver at sælge klubben, og uanset deres ansatte ikke får løn, skriver Peter Ebbesen.

Klubben har frem til fredag til at finde en ny ejer, der kan betale de ansattes løn.

Egentlig skulle lønnen være udbetalt tidligere i denne uge, efter Spillerforeningen på vegne af spillerne havde sendt et påkrav til klubben.

Men Spillerforeningen og spillerne har valgt at give klubben frem til fredag til at finde en løsning. Fire spillere fik dog onsdag deres kontrakter ophævet og forlod klubben.

Imens kæmper klubledelsen videre i forsøget på senest fredag at finde investorer, så klubben kan overleve.

Ifølge BT og TV 2 sker der fremskridt på det punkt. En lokal investorgruppe skal være interesseret i at overtage klubben, der også melder om andre mulige købere.

Ifølge Lyngby-ejer Torben Jensen skal investorerne lægge 10 millioner kroner her og nu og fem millioner kroner mere inden sæsonafslutningen til sommer.

Dertil kommer som minimum yderligere fem millioner kroner til næste sommer.

Kampen mod Brøndby spilles søndag klokken 18:00.

Se også: Det smuldrer på Lyngbys holdkort

Lum forsikrer om, at der fortsat bliver arbejdet stenhårdt til træningerne. Foto: Jens Dresling. Lyngby Lyngby-profil: Lige nu står vi skulder ved skulder
Brøndby-anfører Johan Larsson erkender, at Oscar-skandalen var svær at komme over. Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix Sport og Spil Brøndby-anfører: Oscar-skandalen var et kæmpe chok

3 kommentarer
Vis kommentarer